joi, 17 aprilie 2014

PLANUL ILLUMINATI PENTRU UN AL TREILEA RAZBOI MONDIAL SI O NOUA ORDINE MONDIALA   Planul Illuminati pentru al treilea război mondial a început cu socialiștii Fabian ca HG Wells și Bertrand Russell, și o viziune a lui Albert Pike scrisa în 1871. Illuminati este o  societate secreta luciferica, care conduce lumea noastră din umbra și are in plan de a aduce o nouă ordine mondială prin haos si criză. Motto-ul lor este "ordine din haos", ceea ce marxiștii radicali, care sunt instrumente ale Illuminati, numesc "criza fabricata". În scopul de a atinge obiectivul lor: o noua ordine mondială luciferica sau ce Aleister Crowley numeste "Noua Era", acestia creează o serie nesfârșită de crize. Ucenicii lor trec de la națiune la națiune, influentand strategic toate sistemele sociale, politice și economice existente, pe care le determina sa se descompuna, în scopul de a crea haos. În cazul în care haosul devine global și amenință însăși existența omenirii, planul lor solicită crearea unei noi ordini mondiale.

     În urmă cu peste 2500 de ani profetul Daniel a prezis această nouă ordine ca "a patra Bestia", care este cel din urma guvern al lumii înainte de revenirea lui Iisus Hristos pe Pământ. Acesta se va compune din trei părți: un sistem politic unic in lume, un sistem economic unic lume, și o singura religie. Tot ce vedeți în mass-media și tot haosul din sferele geopolitice, economice și sociale ale societății noastre este proiectat științific pentru a desavarsi "planul". Când Daniel a avut viziunea sa și a interpretat visul regelui Babilonului, el a prezis ridicarea și căderea a patru mari imperii mondiale: Imperiul Babilonian, Imperiul Persan, Imperiul Grec condus de Alexandru cel Mare, și Imperiul Roman, care va fi reînviat în ultimele zile.
"In vedenia mea de noapte am vazut cum cele patru vanturi ale cerurilor au izbucnit pe marea cea mare." Daniel 7:2
"cu care au comis fornicaţie regii pământului, în timp ce locuitorii pământului s-au îmbătat cu vinul fornicaţiei sale“  Revelatia 17:2
   Aici vedem că regii și elita din lume, comit adulter cu " Babilonul cel mare, mama curvelor și spurcăciunilor pământului." Această clasă de elită a ales să bea vinul Babilonului, a ales să se alăture tainei religiilor, care a început la Turnul Babel, care a fost primul guvern mondial din lume, primul sistem economic mondial și prima religie unica mondială. Totuși, pentru a înțelege relația dintre elita si Misterul Babilonului, este important să se înțeleagă aspectele genetice și interdimensionale ale Turnului Babel. Nu a fost doar o clădire, ci produsul științei și tehnologiei avansate, detinute de super-civilizațiile de dinaintea potopului, cum ar fi Atlantida, Thule, și Hyberborea și a funcționat ca un Stargate, un portal interdimensional care a permis intrarea ființelor interdimensionale sau îngeriilor căzuți pe Pamant. Cuvântul Babilon literalmente înseamnă "poarta lui Dumnezeu" sau "poarta zeilor", și cei din cele mai înalte niveluri ale Illuminati, înțeleg acest lucru. Vechile religii babiloniene sunt toate despre închinarea la Lucifer și accesarea de știință ocultă, tehnologie, inteligență supranaturală și înțelepciune. Când satana, sub forma unui șarpe, în Grădina Edenului le-a spus lui Adam și Eva "Veți deveni ca Dumnezeu," aceasta nu a fost o minciună completă ci un adevăr parțial, în cazul în care oamenii se vor închina lui Lucifer, el le va da inteligență supranaturală și putere. Totuși, ei nu ar putea deveni egalii Lui Dumnezeu.

     Illuminati operează la un nivel mult mai ridicat de inteligență, putere, știință și tehnologie decât masele de oameni ar putea înțelege. La fel ca în Egiptul antic și în Atlantida, unde au fost zece de regi-zei, există clase de elită, care au primit puteri de zei ca să se pronunțe asupra omenirii. Termenul de "rege-zeu" nu este pur și simplu o metaforă ... înseamnă că domnitorii și creatorii super civilizațiilor antice, cum ar fi Atlantida și Hyperborea erau ființe interdimensionale, îngeri căzuți, și oameni care, cred unii, au venit din stele. Asta inseamna cu adevarat termenul de "elita științifică"; se referă la existența unei clase de elită de ființe a căror ADN-ul este atât uman cat și interdimensional. Asta este ceea ce elitele din societățile secrete oculte, cum ar fi  Illuminati, OTO, Golden Dawn, Vril, Thule, și altele înțeleag.

      Illuminati folosesc tehnologia și știința ocultă pentru a produce haos prin schimbări climatice, război, crize economice, revolte sociale, și noi tehnologii; este o iluzie periculoasă să credem că toate aceste lucruri sunt naturale. Cand "observatorii" au coborât pe muntele Hermon în Fenicia, înainte de potopul lui Noe au oferit omenirii știință și tehnologie extrem de avansata, care a permis oamenilor sa construiasca super-civilizatii ale caror ruine arheologice există încă și astăzi în locuri precum Rusia, Egipt, America de Sud, China și alte regiuni din lume. Recent, în Rusia, pe muntele Shoria în sudul Siberiei, cercetatorii au descoperit pietre de granit gigantice, care cântăreasc estimativ mai mult de 3.000 de tone, tăiate cu o precizie matematică pentru a construi o structură sub forma de templu.

      Liderul Illuminati Albert Pike a scris într-o scrisoare din 1871 adresata lui Mazzini din Europa, un alt membru al Illuminati, precum și un lider revoluționar comunist italian, despre o viziune supranaturală pe care a  avuto: trei războaie mondiale. În al Treilea Război Mondial, Pike a prezis că  conflictul va fi centrat pe națiunea lui Israel și națiunile musulmane. Rusia are peste 100.000 de trupe în jurul Ucrainei, și în cazul în care SUA și NATO planifica un fel de confruntare cu Rusia, acesta ar putea degenera într-al treilea război mondial. 

     Ca bărbați și femei trăim în timp și spațiu. Timpul și spațiul sunt limitate și ne apropiem de sfârșitul istoriei umane. La asta se refera sfarsitul erei și va culmina cu distrugerea Pământului și cerului. Suntem în ultimele zile. Începând cu 15 aprilie 2014 și pana in 28 septembrie 2015, vor fi patru luni rosii si o eclipsa de soare. În Faptele Apostolilor capitolul 02:20 se spune "Soarele se va schimba în întuneric şi luna în sânge, înainte de a veni ziua Domnului, cea mare şi strălucită." Acest lucru va conduce la sfârșitul statului de Illuminati și va oferi o oportunitate pentru oricine care dorește să fie liber de sclavia sistemului rege-zeu ce guverneaza aceasta planeta.


2 comentarii:

  1. Domnilor nu mai puneti atata teama in omenire!
    Foarte putine lucruri din acest articol sunt adevarate! Voi sunteti cei care sperie lumea! Lasatii pe oamenii sa creada singuri ce vor despre Iluminati si alte organizari. Voi ce face este sa aduceti teama in ei! Ce vor defapt aceste grupari!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. LA FEL DE ADEVARAT CA ACEASTA ''ELITA''LUCIFERICA VREA CA OMENIREA SA ZACA IN NESTIINTA,PENTRU A-SI PUTEA FACE EI ''TREABA'' MAI BINE.DACA NU TEAMA,ATUNCI CE NE VA TREZI DIN SOMNUL ASTA LETARGIC?TRAIM INTR-O ILUZIE,O BULA AMAGITOARE CA TOTUL E NORMAL,CA NE VA FI BINE IN VIITOR,DAR NU LUPTAM PENTRU ASTA...TREZITI-VA ,OAMENI!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere