joi, 3 aprilie 2014

BILL CLINTON: NU AS FI SURPRINS DACA EXTRATERESTRII NE VOR VIZITA IN VIITOR!    Fostul presedinte al SUA, Bill Clinton, a declarat ca s-ar putea sa nu fim singuri in Univers. In timpul unei aparitii la emisiunea tv "Jimmy Kimmel Live" de pe postul ABC, miercuri seara, al 42 presedinte al SUA a fost intrebat de gazda emisiunii daca a vazut cat timp a fost la Casa Alba vreo informatie confidentiala care sa dovedeasca existenta vietii extraterestre. Clinton a spus ca a revizuit tot dosarul "Roswell" si ca nu a gasit nicio dovada certa ca extraterestrii exista, dar totusi nu ar fi socat daca viata inteligenta ar exista in Univers sau daca intr-o zi am fi vizitatii de fiinte extraterestre.


    "Stim ca traim intr-un Univers aflat in expansiune. Stim ca exista miliarde de stele si planete. In ultimii doi ani am gasit cu ajutorul telescoapelor moderne mai mult de 20 de planete care par a fi la o distanta optima fata de steaua lor si par a fi suficient de dense pentru a sustine viata. Deci, pare destul de improbabil sa fim singuri."

    "Oh, incercati sa imi dati un indiciu ca exista extraterestrii," l-a intrerupt Jimmy Kimmel.

    "Nu, nu incerc sa va spun ce nu stiu", a replicat Clinton. "Dar daca vom fi vizitati intr-o zi, eu nu voi fi surprins. Sper doar sa nu fie ca in filmul "Independence Day".

    Pare o declaratie decenta si normala a lui Bill Clinton, dar avand in vedere ca el a fost cine a fost si a avut foarte probabil acces la unele informatii la care publicul larg nu are, aceasta declaratie ar trebui privita suspect.
     Ce parere aveti? Ne-a dat Bill Clinton un indiciu despre existenta vietii extraterestre cum a zis Jimmy Kimmel?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu