joi, 13 martie 2014

VESTUL INDOCTRINAT       "Este cu adevarat posibil ca publicul din Europa sa nu aibă nici o idee despre ceea ce s-a intamplat in Ucraina? Sunt oamenii de pe continent, care traiesc cu halucinatia ca sunt bine educati si bine informati, cu adevarat inconstienti de cum guvernele lor au creat si sprijinit "miscarea opozitiei" din Kiev; o miscare plina de fascisti si de bigoti?    
         Din pacate este chiar posibil si de asteptat acest lucru.

         Dupa ce am lucrat in mai multe tari de pe toate continentele am ajuns la concluzia ca nu exista oameni mai spalati pe creier, mai programati, mai indoctrinati ca in America de Nord si Europa.

        Niciunde nu mai exista oameni la fel de nesincronizati cu realitatea din lume; oameni atat de naivi incat sa urmeze voit doctrinele religioase ale fundamentalismului de piata, care se cred atat de autoindreptatiti ca ei si numai ei sunt singurii gardieni ai democratiei, libertatii, si virtutii de pe aceasta planeta.


        Lumea este din nou in flacari, iar Europa si America de Nord distrug si muta din calea lor tot ce este inca in picioare, drept si mandru, pe toti cei care ii apara pe cei fara de aparare, pe toti cei care viseaza si chiar construiesc societati egalitare si decente.

        Și marea majoritate a europenilor aclama. Citesc ziarele lor de propagandă și aclama. Și se angajeaza în discuții pseudo-intelectuale patetice, (în timp ce savureaza, Oh - Într-un mod sofisticat, vinul lor rafinat și bere), în timp ce milioane de oameni sunt uciși de punerea în aplicare a "intereselor" lor bigote.

       Națiuni întregi sunt, din nou, insângerate, în scopul de a se asigura că milioane de agricultori francezi sau italieni pot conduce luxoasele lor BMW-uri (oh, îmi pare rău, în Europa, acestea nu sunt comercializate ca un lux, ci ca "mașini de încredere"), consumatoare de subvenții enorme, pentru producerea lor și de multe ori pentru a nu produce nimic.
        Subvențiile sunt plătite cu sânge de oamenii din Africa și Asia.
       
        Cât de mulți oameni din țările sărace trebuie să moară, așa ca o bunica din Germania sau Republica Cehă sa poata merge la un doctor, gratuit, din nou și din nou, pur și simplu pentru că ea este singura sau plictisita sa stea acasa?

        Ar trebui să existe un tratament medical gratuit pentru toți? Da! Da. Ar trebui să fie gratuit pentru toți. Dar nu doar pentru europeni si ameicani, în timp ce restul lumii trebuie să plătească pentru a merge la doctor.

         Cât de multe țări din Africa, Asia, Orientul Mijlociu și America Latină trebuie să fie destabilizate, astfel ca "Imperiul" sa se poata bucura de privilegii? Astfel că cei bogați sa devina si mai insuportabil de bogati, și chiar și cei mai săraci cetățeni sa își poata permite să trăiască cu mult peste cei care fac parte din clasa de mijloc din țările care sunt încă în curs de jefuit de către Occident?

          Acum, va rog, nu încerc să fiu amuzant și nu încerc să ma joc cu cuvintele: Eu sincer ma intreb, oamenii din Occident, mai ales din Europa, pot pretinde ca ei chiar nu știu ce se întâmplă în Siria, Venezuela, Thailanda și acum, în special, în Ucraina? Sau pur și simplu s-au transformat într-un ansamblu de degenerați cinici, spalati pe creier?

         Unde este acea diversitate legendara? Unde este curajul intelectual?

         Unde sunt demonstrațiile uriașe care sa zguduie Parisul, Roma, Berlinul; demonstrații care sa încerce să rastoarne guvernele care au destabilizat o națiune europeană imensa - Ucraina, si au Rusia, națiunea care a salvat lumea de la nazism și a ajutat la eliberarea mai multor națiuni africane și asiatice din ghearele colonialismului?

         Sunt europenii este atât de îndoctrinați?, Sunt propagandizati până la punctul de a nu mai fii într-adevăr de fapt în măsură să mai recunoască, ceea ce regimul lor a facut peste tot în lume?
         De ani de zile, Occidentul, în general, și Uniunea Europeană, în special, au destabilizat Ucraina, pentru "opoziția" sa.

         Nu este vorba despre dovezi, despre "avalansa de informatii". De ani, de zeci de ani am acumulat dovezi si argumente despre crimele cumplite si inimaginabile pe care Occidentul le comite in toate tarile din lumea asta. Am cercetat cu migala ce se intampla, uneori riscandumi viata sau ruinandumi sanatatea, uneori fara sa fiu sprijinit de nimic sau de nimeni.
          Am facut-o pentru ca am crezut; am crezut ca un idiot, am crezut zi si noapte ca, constatarile mele vor soca lumea, in special Occidentul...Ca "dictatorii" din Europa si America de nord se vor rusina. Ca ce am dezvaluit va enerva publicul...Ca ororile la care am fost martor in toata lumea vor inceta pana la urma. Ca oamenii vor vedea adevarul si vor forta monstrii care le conduc sa nu mai ucida oameni peste tot.

         Astazi declar public: Am fost un idiot!

         Am esuat in a misca oamenii desigur! Am incercat. Chiar am renuntat la stilul jurnalistic in care scriam si am inceput sa scriu ca un poet, ca un prozator.
          Am facut-o pentru ca am realizat ca nimanui nu ii pasa de fapte. Sunt fapte pretutindeni. Totul este documentat. Lovituri de stat in intreaga lume, planuite si finantate de SUA - totul este disponibil, usor accesibil. Totusi nimeni nu se sinchiseste sa citeasca.
          Am incercat alte tactici - romane, filme, jurnalism amestecat cu poezie. Nimic, nimic nu a clintit Occidentul de pe baricade.

           Dar am esuat sa misc pe cei care comit crime impotriva umanitatii...si pe cei care profita de marele jaf mondial. Am esuat sa misc masele de oameni bine-hranite din Europa si SUA. Guvernele si marile companii din tarile lor conduc lumea si cel putin majoritatea cetatenilor prind ceva firimituri. Nivelul lor de intelegere, de constietizare a politici este mult sub a celor din Africa, Asia si America de Sud, acei oameni care sunt in mod constant sacrificati si jefuiti.

           Intr-un articol recent publicat de Reuters, un autor isi exprima nemultumirile, spunand ca Occidentul ar trebui criticat pentru ce a facut in Kosovo si poate Libia. Dar nu este vorba doar de Kosovo si Libia! In Iugoslavia, Occidentul a distrus aproape in intregime tara, una din tarile membre fondatoare ale "Miscarii de Nealiniere". In Africa, un continent care tipa de durere. Numai in Republica Democrata Congo au fost macelariti aproape 10 milioane de oameni din 1995 incoace de catre Ugamda si Rwanda in numele interesului geopolitic al Occidentului. DRC are: uraniu, Coltan si diamante...oamenii nu conteaza. Regele belgian Leopold al II-lea a reusit sa omoare peste 10 milioane de oameni acum 300 de ani, taindu-le mainile
si arzandu-i de vi.
            Franta este implicata inca in toate fostele sale colonii intr-un mod revoltator de brutal la fel ca in trecut. Mali, Republica Centraficana si aproape toate tarile din acea zona sunt destabilizate si aroape ruinate.
             Coalitia SUA-UK-Israel submineaza Somalia utilizand forte din Etiopia, Uganda, Kenia si Burundi. Sudanul de Sud, o entitate creata artificial, cu mari resurse de petrol, dar fara abilitatea de a se guverna singura, este acum in pragul foametei si a razboiului civil si este total la mila Occidentului.
             
             Zimbabwe și Africa de Sud stau împotriva imperialismului occidental, dar în ambele locuri, Occidentul finanțează direct "opoziția", și propaganda murdărește vicios ambele națiuni.
             Eritrea se confrunta cu un embargou direct pentru ceea ce se numeste - Cuba Africana. (Desigur niciun european nu stie nimic despre Eritrea)
             Pana si Republica Seychelles cunoscuta pentru nuntiile regale si lunile de miere se confrunta cu o "opozitie" din strainatate (in special din partea Angliei), in principal pentru sistemul medical gratuit si pentru sistemul educational influentat de Cuba.
             In ambele Uganda si Rwanda, regimuri brutale si fasciste se agata de putere antrenate de oameni ca Tony Blair (consilier al presedintelui Kagame)
             Egiptul, o tara cu miscari puternice ale fortei de munca care au fost asasinate in mod deschis. In prces mii de oameni au fost omorati cand armatele pro-Occidentale si elitele au rasturnat un guvern musulman moderat ales in mod democratic.
               
             Occidentul ataca direct tarile straine, prin armare si prin indctrinarea miilor de oameni care apoi sunt platite sa rastoarne guvernele sisistemele politice. Nu doar ca este ilegal ce face - chiar echivaleaza cu un act de razboi sub-acoperire, nedeclarat, dar totusi razboi.

              Ignora cetatenii din Europa si America de Nord ca guvernele si companiile lor lupta in razboie nedeclarate si comit acte de terorism in intreaga lume?

               Acest articol este doar o scurta amintire, ceva de genul "uite cine vorbeste", la cine arata cu degetul, Rusia in momentul acesta."

               Un articol scris de ziaristul Andre Vltchek.    
               
         
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu