marți, 25 martie 2014

TEORII ALE CONSPIRATIEI CARE S-AU DOVEDIT A FI ADEVARATE    Credeti in teoriile conspirative? Daca nu, probabil ca ar trebui! Da, stiu ca sunt multe nu tocmai plauzibile, sau care dupa ani  nu s-au adeverit, dar totusi ,am alcatuit mai jos o lista a unor conspiratii care s-au dovedit a fi adevarate.

1. Virusi care cauzeaza cancer sunt introdusi in vaccinuri.

   Trebuie sa recunosc ca nu am crezut acest lucru prima data cand am auzit de el. Bineinteles, nu toate vaccinurile contin astfel de virusi, dar totusi zeci de milioane de oameni au fost vaccinati cu cele care contin dupa cum admite chiar CDC (Centrul de Prevenire si Control al Bolilor)

2. Oamenii de stiinta din intreaga lume creaza hibrizi om-animal.

   Ar trebui oamenii de stiinta sa creeze astfel de hibrzi? Este normal? Ei bine, acest lucru se intampla pe toata planeta, sau cel putin asa sugereaza un articol al revistei Slate.


3. Elita mondiala vrea o reducere semnificativa a populatiei

   David Rockefeller: "Impactul negativ al cresterii populatiei asupra ecosistemului devine inspaimantator de                                      evident"

   Ted Turner (fondatorul CNN): "O populatie totala de 250-300 de milioane, o reducere cam cu 95% fata                                                       de prezent, ar fi ideala.

    Paul Ehrlich (Fost consilier stiintific a lui George W. Bush si autorul cartii "The Population Bomb"):                                                  O reducere semnificativa a populatiei, pentru a mentine consumul in nivelul suportat                                        de Pamant este o masura necesara si evidenta, dar neglijata.

4. Oameni nevinovati sunt omorati, jupuiti, si dezmembrati in timpul unor ritualuri satanice.

     Da, satanistii exista si cateodata fac lucruri ingrozitoare. Aveti aici un exemplu a unui satanist care si-a ucis si apoi jupuit mama.

5. NSA ne spioneaza apelurile telefonice, cautarile pe internet si tranzactiile financiare.

     Multumita lui Edward Snowden, ni s-a confirmat si aceasta teorie...din pacate.

6. Federal Reserve este o masina de facut datorii care a fost proiectata sa creeze inflatie.

     Federal Reserve este un cartel bancar privat, creat de bancheri pentru a servi interesul bancherilor. A fost proiectat sa creasca incontinuu datoriile nationale si sa creeze inflatie. Din nefericire pana acum a facut o treaba grozava. De cand a fost creat, in 1913 datoria SUA a crescut de 5000 de ori, iar valoarea unui dolar a decazut cu mai bine de 96%.

7. Fluorul este nociv pentru dinti.

      Aceasta teorie a conspiratiei a fost negata foarte mult timp, dar acum pana si CNN-ul admite adevarul.

 8. Folosirea unui telefon mobil poate provoca cancer.

      Poti face cancer de la un telefon mobil?...Ei bine un numar foarte mare de stutii au ajuns la concluzia ca, din pacate este adevarat.


      Mai sunt si alte teorii ale conspiratiei despre care stiiti ca s-au adevrit? Va rugam sa nu ezitati si sa le distribuiti prin comentarii.

     


   

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu