joi, 20 martie 2014

STIINTA DEMONSTREAZA CUM ALINIEREA CHAKRELOR NE INFLUENTEAZA SANATATEA SI STAREA EMOTIONALA       In medicina, analiza electrofotonica capata din ce in ce mai multa atentie din partea oamenilor de stiinta si a cercetatorilor din intreaga lume. Este un alt caz care demonstreaza cum umanitatea se indreapta spre intelegerea stiintifica a miturilor orientale stravechi.
    La mijlocul anilor 90', Konstantin Korotkov, profesor de informatica si biofizica la Universitatea Internationala de Tehnologie, Mecanica si Optica din Sankt Petersburg, a dezvoltat un dispozitiv stiintific, bazat pe un sistem stravechi de meridiane energetice chinezesti. Dispozitivul este folosit atat pentru masurarea bioenergiei organismelor vii cat si pentru atmosfera. Dispozitivul care poate oferi o evaluare nedureroasa care evidenteaza potentioalul de anomali (fiziologice si psiho-emotionale) din starea de sanatate a unei persoane se numeste GDV.
     
    Face asta prin aplicarea prin varfurile degetelor a unui curent electric pentru o durata de numai o milisecunda. Raspunsul corpului este masurat printr-un nor de electroni care compune o serie de poze energetice. Stralucirea acestei descarcari este invizibila pentru ochiul uman si este capturata cu ajutorul unor camere optice si apoi transmisa intr-un calculator.

       In software-ul calculatorului, radiatiile de la diferitii senzori  de pe deget sunt proiectate in forma corpului uman, in corespondenta cu locatia diferitelor organe si sisteme. Ca rezultat, imaginile campului energetic, sunt produse in asa fel incat sa permita o analiza intuitiva a nivelului psihologic de functionare al corpului uman. Aparatul a fost aprobat si inregistrat de Ministarul Sanatatii din Rusia.

      Conform teoriilor metafizice orientale ale medicinei ayuverdice, in corpul uman exista 7 chakre sau centri integrati de energie, care se considera ca ar fi in corelatie cu bunastarea fizica, mentala, emotionala si spirituala.

      Fiecare chakra rezoneaza la nivele diferite de frecvente. Cu noul software, este acum posibil sa estimezi cantitatea de energie a chakrelor, sa afisezi grafic nivelul de activare si sa ientifici daca acesta este sub sau deasupra nivelului gasit la un numar mare de subiecti.

      In poza de mai jos aveti un exemplu de rezultat al unui studiu condus de Dr. Pradeeep B. Deshpande, profesor emerit al departamentului de Inginerie Chimica al Universitatii din Louisville.


     Fiecare sector al degetului este conectat energetic cu unele organe si sisteme specifice, cum ar fi sistemul respirator. Cand informatiile a 10 BIO-grame individuale sunt colectate si interpolate, o imagine a intregului corp, inconjurat de un camp de energie, este creata.

     Acesta este un exemplu despre cum este corelata constiinta in mod direct cu lumea noastra fizica si materiala. Mi se pare intrigant cum lumea noastră consideră domeniul științei ca adevăr absolut, iar fenomenele considerate 100% adevărate par să aibă nevoie de validare științifică. Cu toate ca nu sunt de acord cu aceste studii ce au loc in momentul de fata care dovedesc aceste cunostiinte intuitive, totusi ele au rolul de ajuta oamenii sa isi deschida mintea. Cu timpul, fara indoiala vom patrundem in  cunostiintele stravechi cu ajutorul stiintei moderne. Intelepciunea antica se intoarce la umanitate. Sa luptam impotriva oricarui sistem pe care vrem sa-l schimbam, este inutil. Este timpul sa ignoram vechiul si sa creem noul.

            

          


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu