sâmbătă, 15 martie 2014

SCLAVIA!         Nu este loc pe Pamant unde sa poti merge si sa nu fie controlat de vreun guvern de stat. Fiecare bucatica de pamant a fost impartita si revendicata de catre o forma guvernamentala. Nu a mai ramas nici un loc unde persoanele iubitoare de libertate sa poata merge sa traiasca liber, fara ca un "guvern mafiot" sa le forteze sa plateasca taxe si sa respecte legile. Nu conteaza ca traiesti sub Monarhie, Oligarhie, Republica, nu conteaza ca se numeste Democratie, Comunism, Socialism, Fascism, toate formele de guvernamant initiaza si mandateaza violenta si sclavia asupra populatiei.
      
         Suntem cu totii sclavii guvernelor noastre carora trebuie sa le platim un anumit procent din venituri. In Tailanda acest procent este de 30%, in America intre 40 si 50%, in Franta 60% sa nu mai mentionam si alte sute de taxe mai mici. Asa ca, daca prin definitia sclavagismului intelegem sa luam fortat 100% din venitul cuiva atunci cum ar trebui sa numim cand guvernele iau 60% din venitul cuiva? Nu este tot sclavagism? Am invatat la scoala ca sclavia a fost abolita acum mult timp si ca este universal inteles ca sclavia este imorala, dar daca guvernul ia fortat chiar si 1% din veniturile populatiei este tot sclavie, si sclavia este imorala!


         Definitia cuvantului "guvernamant" este "controlul mintii" si o mare majoritate de oameni din intreaga lume, fie ei din sectorul public sau privat este  absolut controlata mintal de guverne, presa si de sistemul educational, avand in vedere ca ei cred ca un guvern de stat este o institutie morala si altruista care exista pentru binele populatiei. Realitatea este exact invers. Realitatea este ca toate natiunile sunt ca niste plantatii in aer lber care permit servitorilor sa isi aleaga ocupatia oferind impresia de libertate apoi intervenind in ziua de salar sa iti fure fructele pentru care ai muncit. Din acest motiv toate guvernele sunt criminale si imorale si din aceasta cauza singurele forme de guvernamant juste sunt Anarhismul si Voluntarismul.


"Un om nu este mai putin sclav daca-i este permis sa-si aleaga stapanul din timp in timp." Lysabder Spooner

"Cand admiti ca vrei sa iei banii, prin forta, de la cineva si ma intrebi, cum altfel sa construim spitale, sau drumuri, admiti ca cineva produce banii, bogatia care va face acele drumuri posibile. Acum tu nu ai nici un drept sa-i spui celui care produce bogatia in ce fel sa o cheltuie. Daca ai nevoie de banii sai, ii poti obtine numai prin constintatmantul lui voluntar." Ayn Rand


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu