luni, 10 martie 2014

RUSSEL BRAND VORBESTE DEPRE REPTILIENI, ILLUMINATI SI REVOLUTIA SPIRITUALA (VIDEO)         Cine este Russel Brand? Cu o simpla căutare pe Google descoperi ca este un actor, comediant, muzician, prezentator radio, scriitor englez destul de cunoscut, deci este o celebritate.    
          Recent, Russel a mers împreuna cu Jeremy Paxman (prezentator BBC) la o emisiune pentru a discuta despre necesitatea unei revoluții mondiale și a încuraja oamenii să înceapă se ridice unul pentru altul. El atrage atenția asupra faptului că din punct de vedere politic și sistematic lumea noastră este falita și simte ca prin vot nu se va rezolva situația, indiferent de convingerile noastre despre sistemului de democratic. Sunt în totalitate de acord cu el. Din timp în timp, sistemul nostru dovedește lipsa de eficacitate atunci când vine vorba de a avea grija de oameni și de a creea pace în lume.


        Cu siguranță el nu este primul și singurul care vorbește despre aceasta, având în vedere ca lumea pare a fi în primele etape ale unei revoluții, dar mă bucur că face asta. Nu zi cu zi  vezi pe cineva cu "pozitie sociala" sa vorbească despre aceste lucruri în public. Cred că acesta este un pas necesar pentru a obține atentia unor persoane, dar eu simt că trebuie să fim atenți pentru a nu idolatriza pe nimeni. Idolatrizarea este cea care ne face să uităm ca toți suntem egali și că toate cuvintele noastre înseamnă ceva.

        Totuși Russel ar putea fi doar o marioneta a elitei mondiale. Doar ca în acest moment, acest lucru nu este important. Important este că el în continuare împarte informații care pot trezi oamenii. Din timp in timp elita aruncă ceva la umanitate, este la latitudinea noastră sa facem ce vrem cu ea. Uneori, planurile lor nu funcționează  în favoarea lor, pentru ca lumea trebuie să se trezească. Elita poate juca rolul de a face lucrurile "prea evidente", fapt ce ne ajută să vedem adevarul din spatele lor. Este ceea ce se întâmplă acum cu Russel? Nu știu sigur încă, dar din nou, este la latitudinea fiecăruia sa decidă.

          In videoclipul postat mai jos Russel se afla intr-o emisiune găzduita de Daniel Pinchbeck pe Gaim TV și vorbește deschis despre unele topice foarte interesante.


     

 
\


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu