vineri, 21 martie 2014

PROFETIILE SFANTILOR SERAFIM DE VIRITA SI LAVRENTIE CERNIGOV, DESPRE RUSIA SI AL TREILEA RAZBOI MONDIAL !


Profetia Sfantului Serafim de Virita:

Va veni vremea cand Rusiava fi sfasiata in bucati. La inceput, o vor imparti, iar apoi vor incepe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura in toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana, pana la o vreme, in stapanirea Chinei. Extremul Orient il vor acapara in mainile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni in Rusia; se vor face casatorii mixte, iar in final, prin viclenie si perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, pana la Urali. Cand China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.

 Multe tari se vor intoarce impotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzand o mare parte din pamanturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfanta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea intregii omeniri. Oamenii vor intelege ca nu se poate trai asa pe mai departe, fiindca tot ce este viu va pieri, si vor alege un guvern unic, care va fi antecamera imparatiei lui Antihrist. Apoi vor incepe prigoanele asupra crestinilor; cand, in adancul Rusiei, vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa intre primii, caci multi dintre cei ce vor ramane vor pieri.”


Profetia Sfantului Lavrentie Cernigov:

„Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. In acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doardouă sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind„

   „Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„

   „Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă.

4 comentarii:

 1. Ne-am deschis spre LUMINA si ne-am schimbat viitorul...deci,nu mai sunt valabile profetiile .Nu era cazul sa mai postati un asemenea articol ACUM, cand stim ca VIITORUL ni-l facem noi!!! sau poate asta doriti? sa traim in frica???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu zic sa reveniti cu picioarele pe pamant. Intr-o lume in care mor anual zeci de milioane de oameni de foamete, nu e o lume ..."deschisa spre lumina".

   Ștergere
 2. Nu trebuie sa traim in frica! Ci in pace sa traim,mai intai cu noi insine apoi cu ceilalti.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu stiu ce sa spun despre aceste profetii "apocaliptice", am mai citit multe din postarile de pe acest blog si altele similare, iar cei care posteaza, in general, se pare ca nu se pot hotari daca sunt crestini, atei, agnostici etc etc....

  RăspundețiȘtergere