luni, 17 martie 2014

O HARTA VECHE DE LA 1570 NE PREZINTA EXISTENTA UNEI PIRAMIDE IN CROATIA


             Dupa descoperirea celebrei piramide a soarelui din Bosnia, foarte aproape, in Croatia se pare ca s-ar afla un echivalent al acesteia. Cel putin asa ne spune o harta a Dalmatiei data din anul 1570.
              Cu toate ca traditionala asociere a cuvantului "piramida" este cu Egiptul, presupusa descoperire de acum cativa ani a piramidelor din Bosnia a adus in discutie posibilitatea ca si alte piramide sa sa gaseasca in Europa, iar pe 10 martie 2014 o deplasare pe teren a unei agentii secrete din Dalmatia, Croatia a oferit inca un unghi intrigant al misterului.          


              Ei bine de ce ar fi desenat cineva, acum aproape 500 de ani pe o cartografiere a unei regiuni, o piramida? Ce avea de castigat din asta, mai ales ca piramida este foarte greu de vazut. Desi foarte probabil s-au facut multe investigatii la fata locului, nu a aparut nici o dovada, poza ca acolo ar exista ceva complex creat de mana omului cu mult timp in urma asa ca personal cred ca e doar o "inventie" a croatilor pentru a creste atractia turistica a zonei.

             


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu