vineri, 7 martie 2014

O APLICATIE CARE TE AJUTA SA CITESTI MAI MULT DE 1000 DE CUVINTE PE MINUT!!!!
        Cine a spus ca internetul ne face niste cititori mai putin efectivi?  Conform siteului time.com "SPRITZ", o noua aplicatie ce a fost lansata pe dispozitivele Samsung, este dedicata sa ne transforme in niste "super cititori" capabili sa devoram un roman intr-o singura plimbare cu metrolul.

         SPRITZ functioneaza prin aratarea unei propozitii cuvant cu cuvant prin afisarea cuvintelor intr-o succesiune rapida. Cuvintele incep sa se afiseze din ce in ce mai repede fortandu-te sa intelegi propozitiile mult mai rapid. 250 de cuvinte pe minut e usor, dar 500...

         Aplicatia poate fi setata pe maxim 1000 de cuvinte pe minut, ceea ce te-ar ajuta sa citesti de exemplu "Harry Potter si Piatra Filozofala" in aproximativ 77 de minute, iar Biblia ti-ar lua cam 13 ore.


         Tehnlogia SPRITZ, face mult mai mult decat sa insiruiasca cuvintele. Ea pozitioneaza diferitele cuvinte in jurul literelor centrale, aliniindu-le astfel încât acestea sunt mai ușor pentru ochi de a le digera. E subtil, dar face o mare diferență. Poate că acum putem asimila în cele din urmă mai mult de 140 de caractere?

   Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu