marți, 11 martie 2014

NU DOAR ISUS TRANSFORMA APA IN VIN!!!          Transformarea apei in vin la Nunta din Cana Galilei, este prima minune a lui Isus Hristos consemnata in Evanghelia dupa Ioan. Ei bine, acum, alti doi muritori, pretind ca pot reusi acelasi lucru, gratie unui "dispozitiv minune" creeat de ei.

          Dezvoltat de expertul in vin, Ken Boyer si de anteprenorul Philip Vine, dispozitivul sub forma de urna, amesteca apa, concentrat de struguri, drojdie, si o pulbere finala (pentru gustul de vin imbatranit in butoi) si formeaza vin in numai 3 zile. Aparatul este controlat de asemenea de o aplicatie mobila care ghideaza utilizatorul in timpul procesului si il ajuta sa obtina vinul cu gustul dorit.


         Cei doi nu au dezvaluit nimic despre procesul de fermentare, dar au spus ca implica o serie de senzori, electrici, traductoare, incalzitoare si pompe. Ei au adaugat: "De exemplu, în timp ce un refractometru digital, măsoară conținutul de zahăr al lichidului în timpul procesului de fermentare, un pulverizator ceramic pompeaza aer sub un mediu de micro-oxigenat reglementat, aciduland vinul și înmuind, astfel, taninul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu