vineri, 21 martie 2014

MISTERUL NUMARULUI 666 PARTEA I    "Ea îi constrânge pe toţi oamenii, mici şi mari, bogaţi şi săraci, liberi şi sclavi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, pentru ca nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât cel ce are semnul, numele fiarei sau numărul numelui ei.  Aici este nevoie de înţelepciune: Cine are pricepere, să calculeze numărul fiarei, fiindcă este un număr de om! Numărul ei este şase sute şaizeci şi şase." -Revelatia 13: 16-18

     Probabil cel mai cunoscut numar mistic este celebrul 666, numarul fiarei din Biblie. Fiara a facut in asa fel ca toti sa primeasca un semn, fara de care nu pot cumpara sau vinde nimic. In aceste timpuri mii de oameni din tarile Occidentale s-au oferit voluntari pentru a testa micro-cipurile implantate in piele.
       Aceste cipuri contin datele lor medicale, financiare si pot fi localizate prin satelit oriunde s-ar afla in lume. Momentan, aceste cipuri sunt optionale, dar in viitorul apropiat, fratia bancherilor internationali planuieste sa le implementeze la scara larga. Legile incep, gradat sa oblige purtarea acestor cipuri de catre animale, prizonieri, bolnavii de Alzheimer. Inserarea micro-cipurilor in piele este ultimul plan al "bestiei".
     Multi alti pasi spre un control financiar au fost facuti sub semnul numarului 666. De exemplu, codul de bare, care se gaseste in zilele noastre pe absolut toate produsele care le cumparam.

    Cuvantul "mark" (a insemna) este traducerea din limba greaca a cuvantului "charagma" care la randu-i se trage din cuvantul grecesc "charax", care inseamna palisada, adica gard. Ei bine, daca ne uitam cum arata un cod de bare, vedem ca el seamana foarte bine cu un gard de lemn. Astfel, daca radacina cuvantului "a insemna" se traduce cu palisada, putem spune ca, de mai bine de 50 de ani tot ce cumparam este insemnat cu semnul fiarei.

    Daca ne uitam mai atent la un cod de bare obisnuit observam ca pe el se gasesc 3 numere neidentificate. Ei bine, aceste numere sunt, dupa cum vedeti in poza, 6, 6, 6, adica 666, numarul fiarei. Fiecare set de linii al unui cod de bare reprezinta o cifra de la 1 la 9. De exemplu o linie subtire dupa o linie groasa inseamna 1, o linie medie dupa una groasa inseamna 2 si asa mai departe. Cifra 6 este reprezentata in codul de bare prin 2 linii subtiri una langa alta. Uitati-va ca fiecare cod de bare are 3 seturi de cate 2 linii subtiri usor mai lungi decat celelalte, una la inceput, una la mijloc si una la sfarsit. Aceste linii sunt oficial inregistrade ca spatiu, ca bariere, dar coincidenta este totusi prea mare. De asemenea este ciudat cum pe fiecare cod de bare sunt afisate exact 13 cifre.


    Cardurile VISA sunt de asemenea interesante. Daca analizezi bine numele de VISA observi urmatoarele: "VI"- este numarul 6 in Imperiul Roman, "S" este sigma in cultura greceasca, a carei valoare este 6 si la sfarsit, "A" in cultura Babiloniana este 6. Deci 666! Coincidenta?

    Vicarius Filii Dei, este titlul oficial al Papei. In latina, inseamna: "Reprezentatul Fiului Lui Dumnezeu", iar utilizand numerologia romana este egal exact cu 666.(V=5, I=1, C=100, A=0, R=0, I=1, U(V)=5, S=0) deci: Vicarius=112; (F=0, I=1, L=50, I=1, I=1), Filii=53; (D=500, E=0, I=1) Dei=501. Facand suma celor 3 numere obtinem...? Da exact 666!! (112+53+501=666). 


  Am pus mai jos niste poze care demonstreaza cat de prezent este numarul 666 in siglele marilor companii din lume.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu