miercuri, 19 martie 2014

GUVERNUL MEXICAN DEZVALUIE NISTE DOCUMENTE MAYASE CARE DEMONSTREAZA CONTACTUL CU EXTRATERESTRII          Realitatea unui contact al civilizatiilor umane cu extraterestrii devine din ce in ce mai clara cu fiecare luna care trece. Fluxuri de informatii despre prezenta extraterestilor si influenta lor asupra civilizatiilor din trecut ne lovesc tot mai des. In timp ce unii dintre noi inca au dubii in legatrua cu contactul cu ET, multi incep sa realizeze adevarul, despre care se vorbeste de secole. O poveste implica guvernul Mexican care a lansat niste documente si imagini ale unor obiecte gasite in situl de la Calakmul, care par sa dovedeasca contactul cu extraterestrii.

          Multumiri pentru aceste dezvaluiri trebuie acordate Institutului National de Antropologie si Istorie, care a gasit aceste discuri fascinante in Mexic. Discurile sunt creeate de Mayasi si au fost gasite acum 80 de ani, potrivit INAH. Aceste piese arheologice deosebite vor face parte dintr-un documentar produs de Raul Julia-Levy numit "Revelation of the Mayans 2012 and beyond."

          Guvernul Mexican dezvaluie aceste secrete de stat, care au fost tinute sub protectie timp de 80 de ani. Totusi fotografi ale acestor discuri au fost prima data prezentate de Klaus Dona si de Dr. Nassim Haramein in timpul unei conferitne tinute in Saabrucken, Germania, in anul 2011.


         In imaginea de mai sus se gaesc discurile despre care vorbim in acest articol. Am numerotat unele zone pentru a putea discuta fiecare imagine descrisa.

           1)   Se crede ca ar fi Pamantul si atmosfera sa. Este reprezentat prin doua cercuri.
        2/3)  Pare a fi o cometa, sau un asteroid, care se indreapta spre Terra.
           4)   Se pare ca este o nava spatiala special construita care loveste sau deviaza cometa.
           5)   Un astronaut care controleaza nava.
           6)   Pare a fi o nava spatiala controlata inteligent.

       Luis Augusto Garcia Rosado, oficial al guvernului Mexican, a vorbit despre contactul dintre civilizatia Maya si extraterestrii, sustinut fiind de traducerea unor manuscrise ce sunt tinute de guvern, in siguranta, in seifuri subterane, de ceva timp. De asemenea a mentionat pistele de aterizare din jungla ce au mai bine de 3000 de ani.

         Din pacate nu a mai fost data publicitatii nicio informatie despre viitorul documentar. Chiar daca pagina sa pe IMDB exista, nu este precizata nicio data in care se lanseaza. Posibil unul din motivele din spatele intarzierii documentarului este ca producatorii, se pare ca s-au certat asupra contractelor. Normal ai crede ca un documentar cu asa dezvaluiri nu ar trebui tinut in spate de cine stie ce contracte si de o cearta pe bani. Se pare ca pana la urma, pentru unii nu conteaza prezentarea adevaratei istorii a oamenilor ci doar cum sa se imbogateasca facand acest lucru.

  
                       
                                                                                                                                                       
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu