luni, 24 martie 2014

CHEMTRAILS, OTRAVA CARE CADE DIN CER


   Daca credeti ca "chemtrails" nu exista, ganditi-va mai bine, faceti niste cercetari...incepeti de aici.
    O conspiratie controversata este cea legata de urmele albe lasate pe cer de avioane. Aceste urme se formeaza din cauza condensarii si inghetarii vaporilor de apa existenti in gazele de esapaent la contactul cu aerul rece. Conspiratia spune ca aceste urme albe, contin si diferite chimicale si metale grele, pulverizate in aer pentru a expune populatia la ele.
       Fara indoiala aceste chimicale provoaca daune, chiar daca dumneavoastra nu stiiti ca exista.

       O alta exprimare pentru chemtrails este "spreiatul cu aerosoli". Unii sustin ca acest spreiat cu aerosoli se face din afara motorului, iar altii sustin ca face parte din combustibilul avionului. Oricum ar fi chemtrails administrat, lichidul folosit, pastreaza particulele de metale grele sub forma de nanoparticule pentru a evita aglutinarea lor. Cand sunt elierate in atmosfera, aceste particule isi pastreaza forma de nanoparicule, fiind foarte usor de absorbit de vegetatie, animale si chiar si om.

         Cele mai comune metale toxice descoperite in lume, prin colectarea rezidurilor de chemtrails din filtre de aer, rezervoare de apa, paraie, iazuri si zapada de la munte sunt bariul si aluminiul.

Ingrijorarea privind nanoparticulele de aluminiu.

    O figura controversata, dr. Russell Blaylock, neurochirurg pensionat si scriitor, care a vorbit deschis despre prejudiciile provocate de vaccinari si despre diferite neurotoxine cum ar fi aspartamul si glutamatul de monosodiu, a admis ca la inceput a fost sceptic cu privire la chemtrails, dar si-a schimbat parerea cand a inceput sa descopere singur urmele acestuia.
       Pur si simplu trebuie sa observam diferenta dintre dârele lasate de avioane, care sunt particule de gheata formate din vaporii de apa evacuati, care dispar foarte repede si chemtrails care rezista pe cer ore intregi si ajung sa formeze nori.
        Dr. Blaylock a explicat cum nanoparticulele se pot depune pe creier si maduva spinarii foarte rapid prin inspirarea lor, iar aceste inflameaza tesuturile mult mai rau decat oricare alta forma de aluminiu din natura.  A observat o conexiune intre chemtrails si  tulburarile neurodegenerative, in special la persoanele tinere. De asemenea, si-a aratat ingrijorarea cu privire la saturatia pantelor si apei cu nanoparticule de aluminiu.
        Daca sistemul nostru imunitar nu reactioneaza rapid, aluminiul poate provoca leziuni neurologice. Pentru a ne dezinoxica de aluminiu este bine sa consumam un litru de apa minerala pe zi. 

Functia bariului in chemtrails
    
      Conform rapoartelor internationale, bariul si cadmiul sunt cele mai intalnite in depozitele de chemtrails. Iritarea plamanilor, slabirea sistemului imunitar, problemele cu inima si cu sistemul digestiv sunt doar cateva dintre problemele provocate de consumarea apei contaminate cu bariu.
       Prin cercetari executate in laborator s-a stabilit ca bariul interfereaza cu celulele T din corp, celulele care printre altele, ataca agentii patogeni si microbii.

       Pentru mai multe informatii despre chemtrails, va recomand acest documentar.

      


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu