vineri, 14 februarie 2014

WASHINGTON ORCHESTREAZA PROTESTELE DIN UCRAINA!!!       Protestele din vestul Ucrainei sunt organizate de CIA, Departamentul de Stat al SUA, de Washington și de organizatii non-guvernamentale finantate de Uniunea Europeana ( ONG-uri ), care lucrează în colaborare cu Departamentul de Stat si CIA. Scopul protestelor este de a răsturna hotărârea guvernului independent al Ucrainei de a nu adera la UE.

      SUA si UE au cooperat initial in efortul de a distruge independența Ucrainei si sa faca din ea o entitate subordonata guvernului UE de la Bruxelle . Pentru guvernul UE, scopul este de a extinde Uniunea. Pentru Washington scopurile sunt sa faca din Ucraina o tara disponibila pentru jafuri orchestrate de bănci și corporații americane și să aducă Ucraina în NATO, astfel ca Washingtonul sa obțina mai multe baze militare de pe frontiera Rusiei. Există trei țări din lume, care se impotrivesc hegemoniei SUA pe glob. - Rusia, China
și Iran . Fiecare dintre aceste țări sunt vizate de Washington pentru răsturnarea sau pentru degradarea suveranitatii lor prin propagandă și prin baze militare americane care părăsesc țările vulnerabile la atac, constrângându-le, astfel, să accepte voința SUA.

     Problema care a apărut între SUA și UE cu privire la Ucraina este faptul că europenii au dat seama că preluarea Ucrainei este o amenințare directă la adresa Rusiei, care poate tăia Europa de la petrol și gaze naturale, fapt care in caz de razboi ar distruge complet Europa. Prin urmare, UE a devenit dispusa pentru a opri provocarea protestelor Ucraina.

     Răspunsul  neoconservatoarei, Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat de a fost "fuck UE",  așa cum ea a procedat pentru a descrie membrii guvernului Ucrainei pe care Washingtonul  a avut tendinta sa-i impuna unui popor atât de inconștient care creada că aruncându-se in brațele SUA va obținere independența. M-am gândit că nicio populație nu ar putea fi la fel de inconstienta ca populatia SUA . Dar m-am înșelat. Ucrainenii de Vest sunt mai inconstienti decat americanii. Orchestrarea crizei din Ucraina este ușoara. Asistentul Secretarului de Stat, neoconservatoarea , Victoria Nuland, a declarat Clubului National de Presa din Washington la 13 decembrie 2013, că SUA a " investit " 5 miliarde dolari in agitația din Ucraina. http://www.informationclearinghouse.info/article37599.htm. Criza, în esență, are loc în vestul Ucrainei, unde ideile romantice despre opresiunea rusă sunt puternice, iar populația este mai puțin rusa decât în partea de est a Ucrainei.

    Ura față de Rusia, în vestul Ucrainei este atât de disfuncțională că protestatarii pacaliti sunt inconștienți că aderarea la UE înseamnă sfârșitul Ucrainei independente și legea va fi facuta de către birocrații UE de la Bruxelles, Banca Centrală Europeană  și corporațiile mari  din SUA. Poate că Ucraina ar trebui impartita in două țări. Jumătatea de Vest ar putea fi data la UE , și jumătatea de est ar putea fi reintegrata ca parte a Rusiei.


   Nemulțumirea fata de Rusia, care există în vestul Ucrainei face mai ușor pentru UE și SUA pentru a provoca probleme. Cei de la Washington și Bruxelles, care doresc să distrugă independența Ucrainei portretizeaza o Ucraina independenta ca un ostatic al Rusiei , în timp ce o Ucraina în UE este, chipurile, sub protecția SUA si Europa. Mari sume de bani Washingtonul le scurge prin ONG-uri din Ucraina se propage această idee. Niciodată în viața mea nu am cunoscut oameni la fel de absurzi ca protestatarii ucraineni care distrug independența țării lor .


   ONG-urile finanțate de UE si SUA sunt al cincilea element conceput pentru a distruge independența țărilor în care își desfășoară activitate . Unii pretind a fi "organizații pentru drepturile omului." Alții îndoctrineaza oamenii sub acoperirea de "programe de educație" și "clădirea democrației." Altii , mai ales cele conduse de CIA, se specializează în provocări, cum ar fi "Pussy Riot". Puține dintre aceste ONG-urile sunt legitime, dar sunt arogante. Șeful unuia dintre ONG-uri a anunțat înainte de alegerile iraniene în care Mousavi a fost al Washingtonului și candidat CIA, că alegerile ar duce la o Revoluție Verde. El a știut acest lucru în avans, pentru că a ajutat să-l finanțeze cu banii contribuabililor americani.


  SUA are un interes legitim în păstrarea mersului violent al protestelor în speranța de a transforma protestele în revoltă, astfel încât Washingtonul poate apuca Ucraina. În această săptămână, Camera Reprezentanților din SUA a adoptat o rezoluție de sancțiuni  în cazul în care protestele violente vor fi înăbuşite de către poliție.


  Cu alte cuvinte , în cazul în care poliția ucraineană se comportă față de protestatari violenți , în modul în care poliția din SUA să se comporte față de protestatari pașnici , acesta este un motiv pentru Washington să se amestece în afacerile interne ale Ucrainei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu