miercuri, 4 decembrie 2013

ROMANII PLATESC TAXE TOT MAI MARI, CA SA ACOPERE CEEA CE FURA POLITICIENII CARE AU APROBABT ACELE TAXE!! VA CONVINE??   Auzim tot mai des in mass-media ca statul este nevoit sa introduca taxe peste taxe, sau sa le mareasca pe cele existenta, ca sa se poata acoperi deficitul bugetar care ameninta economia romaneasca. Dar ghiciti ce!! Acest deficit bugetar, care intr-adevar exista , este cauzat tocmai de cei care ne conduc, prin marsaviile si furaciunile lor mascate sau chiar pe fata!! Sau prin protejatii lor!
Si ca sa va convingeti, o sa trecem in revista cateva...repet, doar CATEVA, din dosarele de evaziune de milioane de euro fata de statul roman, solutionate sau in curs de solutionare:


1. DOSARUL CSM RESITA

   Dosarul de evaziune fiscala si coruptie de 65.000.000 de milioane de euro de la UCM Resita, s-a incheiat cu condamnarea lui Said Baaklini la 7 ani de inchisoare si a sefului Portului Constanta, Eugen Bogatu(omul lui Mazare), la 2 ani si 6 luni de inchisoare.Notam succesul DNA in acest dosar.

2. GRUPARE DE FIRME EVAZIONISTE

   Procurorii insotiti de peste 100 de politisti au descins la mai multe depozite en-gross din Ilfov si Bucuresti pe urmele unei grupari de firme care ar fi prejudiciat statul roman prin evaziune fiscala cu peste 20.000.000 euro! Actiunea a fost organizata de DIICOT.
P.S. -  Are cineva vreun dubiu ca in fruntea acestei grupari de firme nu se afla oamenii controlati din umbra de oameni politici!?

3. DOSARUL MITEI LUATE DE EMILIAN FRANCU(PNL), PRIMARUL DIN RM. VALCEA 
  
  Aici avem un atac incalficabil si mizerabil la lupta anticoruptie ! Ministrul PNL Radu Stroe l-a schimbat din functie pe seful DGA Janica Arion-Tiganasu intrucat acesta si-a "permis" sa acorde suport procurorilor DNA in cazul prinderii in flagrant a condamnatului penal Emilian Francu, primarul PNL din Ramnicu-Valcea in vreme ce asta lua 20000 euro MITA!
De altfel ministrul PNL Radu Stroe a cerut noului sef al DGA [ fost sef la IJP Ilfov ] ca politia sa NU mai acorde suport procurorilor DNA decat cand anchetele vizeaza...politisti !" Ce sa caute domle in anchetele vizand politicienii? "


Ce spuneti de asta? Ministrul de Interne protejeaza infractorii-colegi-de-partid a clasei politice, care produc acele gauri in bugetul de stat, pe care voi, oameni cu sudoare pe frunte, sunteti obligati sa le astupati platind taxe si impozite tot mai mari!

4. DOSARUL MAFIEI INDUSTRIEI ALIMENTARE

  Lacomia grobiana a ingropat “Mafia Industriei Alimentare”. Sute de tone de produse au fost transportate fictiv cu un Tico !

Angajaţii Mafiei Industriei Alimentare, cercetaţi pentru o fraudă de aproape 100 de milioane de euro, au făcut greşeli în contabilitate, care au fost descoperite de procurorii DNA. Detaliile apar în referatul în care Direcţia Naţională Anticorupţei a cerut prelungirea mandatelor de arestare preventivă a unor membri ai grupării, printre care liderul acesteia Moubarak Mahmoud Sleiman, sau unul dintre beneficari, cel mai tânăr milionar român, Justin Paraschiv. Este vorba de reţeaua care a fost protejată de senatorul PSD de Giurgiu, Nicolae Bădălău, şi de procuroarea Angela Nicolae de la Parchetul General.


Deci frauda de 100.000.000 milioane de euro... Dar nu-i nimic, lasa ca au fraierii bani de taxe..

5. DOSARUL CULITA TARATA (PSD)

  DNA-DLAF : Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Culita Tarata [ PSD] anchetat penal pentru frauda cu fonduri europene si coruptie, prejudiciul fiind estimat la peste 18.000.000 euro!

6. DOSARUL SC COST REVERS SRL 

 DNA : KOVACS IMRE, asociat unic şi administrator la SC „COST REVERS” SRL Constanţa, trimis in judecata pentru î infracțiunea de evaziune fiscală , spalare de bani; prejuduciul este de peste 13.600.000 lei !!!!!!

Se pare ca in Republica Mazare se fura ca in codru..sa ne mai miram de unde are bani Mazarica sa plece 10 zile in Thailanda ? Mai ales ca a spus "..ba, mie nu imi plac sarbatorile aici, io vreau la soare, gagici, asa ca plec in Tailanda.."
 


7. DOSARUL LAZAREAN-MUSCA 

   DNA : Lăzărean Gelu-Marian si Musca Marius-Ştefan trimisi in judecata pentru fals, uz de fals , spalare de bani si deturnarea fondurilor europene; acestia falsificau situatiile trimise catre APIA prejudiciul fiind de 306.000 lei ; Lazarean era secretar PSD intr-o comuna din judetul Arad. 


8. SI CIREASA DE PE TORT: INVESTIGATIA INITIATA DE EVZ, A SCOS LA IVEALA
UN MILIARD DE EURO  ASCUNS ÎN BUGET DE GIVERNUL USL, PENTRU POMENI ELECTORALE!!

Sumele "bine dosite" de Executiv pot alimenta anul viitor acţiuni pe placul electoratului, organizate de baronii locali. Se vrea o palidă compensare a faptului că românii vor fi sărăciţi de o mulţime de noi taxe.

Nota: Asadar, in timp ce populatia plateste taxele vechi si noi si tot mai grase ale Guvernului USL, "baietii destepti" sapa gauri peste gauri in bugetul de stat. Nu de alta, dar pana la urma merita. Cei enumerati mai sus sunt doar aia prinsi. Adica o mica parte...Ganditi-va cati sunt cei neprinsi. Dar lasa ca platesc fraierii impozite mai mari...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu