marți, 10 decembrie 2013

O FATA DE 12 ANI A DESCOPERIT CA TOTI PRESEDINTII AMERICANI SUNT DESCENDENTII REGELUI IOAN AL ANGLIEI!!!


     


       Ce au Barack Obama, Thomas Jefferson, George W. Bush și ceilalti președinți ai SUA din trecut în comun? Pe lângă titlul râvnit de comandant-șef, se pare că toti sunt inruditi unul cu altul.

       Remarcabila descoperire a fost facuta de o fata in vârstă de 12 ani Bridge Anne d'Avignon, din Salinas, California, care a creat un arbore genealogic inovator care conectat 42 din 43 de președinți americani la unul comun, și destul de neașteptat, strămoș: Regele Ioan al Angliei (KING JOHN).

       Regele Ioan, de asemenea, cunoscut sub numele de Ioan Plantagenetul, a succedat la tron fatelui sau Richard Inima de Leu si a condus regatul timp de 17 ani (1199-1216). A fost si duce de Normandia intre anii 1199-1204. Este renumit pentru semnarea Cartei Magna, în 1215, ceea ce a limitat puterea monarhului și a ajutat la formarea Parlamentului britanic. De asemenea el este descris ca personaj negativ în poveștile lui Robin Hood.


      
      D' Avignon, clasa a saptea la scoala creștină Monte Vista din Watsonville , a început proiectul în speranța de a urmări înapoi propria ei linie de sange din Franța. În scopul de a crea arborele genealogic, fetita de 12 ani, a petrecut luni de zile trecand prin peste 500.000 de nume în căutare de "Adam prezidențial." În vârstă de 80 de ani bunicul ei, care urmareste rădăcinile familiei de aproape șase decenii, a ajutat-o sa faca legaturile prezidențiale. D' Avignon a început cu primul președinte american, George Washington, ea a urmărit atât liniile de familie sex masculin si feminin pentru a face conexiunea. Înainte de descoperirea ei, genealogi au fost doar posibilitatea de a lega 22 de familii de președinți, probabil că s-au concentrat doar pe linii de sange de sex masculin. Singurul presedinte neirudit cu regele Ioan este al optulea președinte, Martin Van Buren, care a avut rădăcini olandeze. Adolescenta , de asemenea, a aflat că ea este vărul 18 al președintelui Obama. Ea a scris chiar și la nou-descoperitul ei var o scrisoare de împărtășire a rezultatelor ei cu el. Până în prezent, d' Avignon, a spus a primit doar un răspuns generic de la Casa Albă.


      Asadar, mai crede cinva ca in lumea asta avem liberul arbitru? Mai crede cineva ca la conducerea lumii se petrec schimbari in adevartul sens al cuvantului? Personal nu. As fi totusi curios sa vad si un arbore genalogic oficial al tuturor presedintilor si regilor din Europa.
       


Photobucket

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu