luni, 2 decembrie 2013

NOTA FBI: DOVADA A EXISTENTEI OZN?

        După toata munca grea, imaginile neclare, povești de răpire, pelerinaje în deșertul New Mexico doar să te întorci cu mâna goală, dar încă plin de convingere - totul e plătit. O notă din 1950 găsita în arhivele FBI acum accesibile publicului este dovada că guvernul SUA a stiut despre farfurii zburătoare, OZN-uri, forme de viață extraterestră - eventual, chiar si de prabusirea notorie de la Roswell .

        Nota, din data de 22 martie 1950, scrisa de către agentul FBI Guy Hottel și trimisa lui J. Edgar Hoover, raportează că :

       "Un investigator al Air Force a declarat că trei așa-numite farfurii zburatoare de formă circulară, de aproximativ 15 de metri în diametru au fost recuperate în New Mexico. Fiecare a fost ocupata de trei corpuri de formă umană ce aveau o înălțime de doar un metru, imbrăcati în pânză metalică de o textură foarte fină. Fiecare organism a fost bandajat într-un mod similar cu costumele folosite de pilotii de viteză și de teste."

           Există o problemă mare și imediată cu aceste acuzații, cu toate acestea. În primul rând, accidentul de la Roswell se spune că a fost în 1947, cu trei ani înainte de această notă. În al doilea rând, accidentul de la Roswell se presupune că a dus la moloz împrăștiat - nu farfurioare intacte. De fapt, această notă se spune că se refera la un accident în Aztec , New Mexico din anul 1948.

        Memo-ul continuă, "Conform domnului informator, farfuriile au fost găsite în New Mexico, datorită faptului că Guvernul are un radar de foarte mare putere montat în această zonă și se crede ca acest radar interferează cu mecanismul de control din farfuriile zburatoare."

       Bine, deci nu este Roswell, dar acest memo ar putea dovedi, totuși, că au existat OZN-uri prăbușite în trecut, nu?
Photobucket

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu