marți, 10 decembrie 2013

CORUPTIA DIN MEDIA DEZVALUITA!!!


    Finanțarea și manipularea a US News Media de catre CIA prin Operațiunea Mockingbird a fost o campanie secreta a agentiei de informatii, de a influența mass-media interna și externa, începând din anii 1950.

         Conform unui raport al Congresului publicat in anul 1976, CIA menține în prezent o rețea de mai multe sute de persoane fizice straine din întreaga lume care oferă informații pentru CIA și uneori încearcă să influențeze opinia prin utilizarea de propagandă sub acoperire. Aceste persoane oferă CIA, acces direct la un număr mare de ziare și zeci de servicii de presă și agenții de presă, posturi de radio și de televiziune, edituri comerciale, și alte mass-media străine. 

        JIM MORRISON: "CINE CONTROLEAZA PRESA CONTROLEAZA MITIILE"MALCOM X: "DACA NU ESTI ATENT, ZIARELE TE VOR FACE SA URASTI PERSOANELE CARE SUNT ASUPRITE SI SA IUBESTI PE ASUPRITORI"

         Stiati ca 6 companii media controleaza aproximativ 90 la suta din tot ce citim, vedem si ascultam? In anul 2011 aceste companii erau: GE, News Corporation, Disney, Viacom, Time Warner si CBS. Cu alte cuvinte, desi s-ar parea ca mass-media ofera o larga varietate de alegeri consumatorilor, se pare ca in realitate aceasta varietate este doar o iluzie.

Photobucket

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu