marți, 3 decembrie 2013

CINE SE AFLA IN SPATELE PROTESTELOR DIN UCRAINA ?! IMAGINI ULUITOARE: PROTESTATARII AU CAPTURAT UN BULDOZER, FOLOSINDU-L IMPOTRIVA FORTELOR DE ORDINE !!

     Ceea ce se intampla in Ucraina de cateva zile, poate parea usor derutant pentru unii dintre noi. Se pare ca ei doresc ca țara să se alăture Uniunii Europene, cea care in opinia multora este controlata de bancherii "cabalisti", in frunte cu familia de bancheri evrei Rotschild. Poporul ucrainian este supărat pe decizia președintelui Viktor Ianukovici de a îmbrățișa sfera de influență a Rusiei, ceea ce mulți percep ca o revenire la zilele teribile de demult, de regim dictatorial sovietic . Oricum,Ianukovici este si a fost dintotdeauna un rusofil fara cusur, un sovietic de moda veche cu trasaturi de criminal cu sange rece .

   In spatele protestelor de amploare din Ucraina, se afla
ONG-urile din sfera de actiune a U.S.A.I.D.(U.S. Agency For International Development), si alte organizatii controlate din umbra de serviciile de informatii americane. Acestea au reusit sa aprinda masele, folosindu-se de dezgustul pe care populatia il manifesta fata de Ianukovici, presedinte care a afirmat raspicat in fata oficialilor occidentali faptul ca Ucraina nu va intrat niciodata in UE si in NATO!

   Ianukovici a aprobat de curand stationarea flotei rusesti in Marea Neagra in portul Simferopol cel putin pana in 2017,ba mai mult, guvernul sau acceptand sa recunoasca independenta celor doua teritorii divizate ale Georgiei, Abhazia si Osetia de Sud. Toate aceste politici pro-rusesti ale lui Ianukovici, au starnit furia vestului..


  Protestele au rabufnit saptamana trecuta, fortand chiar intrarea in biroul lui Ianukovici. Ofiterii de politie au incercuit cladirea, iar protestatarii au replicat capturand un buldozer, folosindu-se de acesta sa sparga liniile de aparare a fortelor de ordine.

Desi protestele din Ucraina sunt, cel mai probabil, orchestrate de occident, reactia populatiei ucrainiene este scuzabila...amintindu-ne o reactie similara si a poporului roman, acum mai bine de 20 de ani..

Un comentariu:

  1. Decat criminala UE mai bine raman ei acolo cu Rusia lor,eu ca cetatean muritor de foame din Prahova am vazut ce inseamna UE.f u c k EU.

    RăspundețiȘtergere