joi, 19 decembrie 2013

ANUL 2013 SI CONSPIRATIILE SALE

    Pentru adeptii teoriei conspiratiei e anul 2013 a fost unul cat se poate de plin. Aproape ca nu a trecut luna fara ca un eveniment major sa fie interpretabil. Va voi reminti in acest articol cateva dintre aceste conspiratii. 


  Atentatul de la Boston

    Atentatul din 15 aprilie asupra Maratonul din Boston a stârnit numeroase teorii ale conspirației. Cele mai multe suspiciuni planeaza în jurul povestii în continuă schimbare, care a inclus pozele unor suspecți greșiți  pe prima pagina a celebrului ziar New York Post. Zvonurile unei a treia bombă la o bibliotecă din apropiere și a unui exercitiu antiterorism planificat în timpul cursei a dus la o neîncredere si mai mare asupra povestii.      NSA - Sunt cu ochii pe tine!

     Cred ca toata lumea avea convingerea ca "BIG BROTHER" este cu ochii pe noi tot timpul. Ei bine anul acesta am avut si confirmarea cand dezvaluirile fostului angajat al si NSA Edward Snowden au ajuns in presa. Din informatiile scurse de el a reiesit ca insusi telefonul cancelarului german Angela Merkel era ascultat. Snowden a fost acuzat de spionaj si a fugit in Rusia unde traieste de atunci sub forma de azil.
Aniversarea asasinarii lui JFK

 Un sondaj de opinie realizat anul acesta pentru a comemora 50 de ani de la asasinarea lui JFK si implicit inceputul erei moderne a teoriei conspiratiei, sugereaza ca un procent imens de 75%  dintre americani cred ca a existat un complot pentru asasinarea fostului presedinte. Desi CIA refuza sa elibereze toate documentele despre asasinare, ziarul Time a prezentat in premiera niste fotografii din ziua asasinatului.  Moartea lui Michael Hastings

  Accidentul mortal a lui Michel Hastings reporter la Rolling Stone, care scria un articol ce l-ar fi doborat pe generalul Stanley McCrystal despre atacurile mortale din Benghazi, Libia, în care au fost uciși ambasadorul Statelor Unite și a alti trei americani. Michael Hastings a murit pe 18 iunie ora 4 A.M. intr-un accident rutier petrecut in Los Angeles la scurt timp dupa ce trimisese un mail in care a scris ca are un articol mare pentru care trebuie sa "depaseasca putin limita".
Un comentariu:

  1. Cea mai veche profeţie despre Al Treilea Război Mondial rămâne profeţia cavalerului templier Ioan de Vezelay, cunoscut şi sub numele de “Ioan de la Ierusalim”. El şi-a redactat viziunea lui la anii 1099.
    ...Peste o mie de ani de aici încolo, toate micile ţări din Europa şi câteva ţări mari şi puternice se vor uni într-un singur imperiu (Uniunea Europeană n.n.). Apoi, războaie fără număr vor începe cu popoarele Răsăritului.
    Peste o mie de ani, oamenii vor scotoci fundul mărilor cu corăbii care merg pe sub ape şi vor zbura cu navele în cer printre stele. Ei vor ţine, în pumnii lor, puterea soarelui şi se vor crede dumnezei şi vor înălţa spre cer mii de clădiri cât Turnul lui Babel, pe toată faţa Pământului. Fiecare oraş va deveni o Sodomă. Obiceiuri spurcate vor deveni firesti. Oamenii vor fi mulţi ca nisipurile, vor popula pustiurile şi mările şi vor fi puternici ca nişte dumnezei şi se vor crede, chiar, dumnezei. Omul va deveni aşa de însetat de putere, că setea lui de putere nu va mai putea fi potolită. Dar, la capătul acestui drum, îl va pândi prăbuşirea in abis...
    SI ABISUL E UN LOC DIN COSMOS CA ORICARE ALTUL,UNIVERSUL ARE SI LUMINA SI ABIS...IN BALANTA

    RăspundețiȘtergere