miercuri, 13 martie 2013

RAZBOIUL NEVAZUT DUS DE OCULTA IMPOTRIVA ROMANIEI SI A INTREGII PLANETE !


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .


Photobucket


       După 23 de ani de „presă liberă“, cîteva televiziuni răzleţe s-au gîndit să dezbată problema „bombelor“ biologice pe care, zilnic, ni le punem, uneori cu bună-ştiinţă, alteori nu, în farfurie. Deşeuri, reziduuri şi alimente contrafăcute pe care le oferim copiilor şi nepoţilor noştri pe post de alimentaţie sănătoasă. Alimente promovate prin reclame mincinoase de aceleaşi televiziuni, sau de către o starletă ratată, care ne îndeamnă să consumăm fructe şi legume în loc de „sare, zahăr şi grăsimi“.
   Studii ştiinţifice au demonstrat că organismul uman are nevoie şi de săruri, şi de zaharuri, şi de proteine. Şi în nici un caz nu cred că este de dorit să înlocuim aceste elemente, nocive, dacă sînt consumate în exces, cu pesticidele, ciupercile şi chimicalele cancerigene care se găsesc în produsele de import, „criminal“ de arătoase, apetisante şi cu termen de valabilitate nefiresc de mare pentru un aliment natural 100%.
   După ce România a trecut prin experienţele „gripei aviare“, a „vacii nebune“, a „gripei porcine“ şi a pîinii pline de e-uri şi substanţe greu de pronunţat, iată că a venit şi rîndul legumelor şi fructelor, considerate otrăvuri pentru organismul uman. Evident, dezbaterile au fost conduse în aşa fel încît ratingul emisiunilor să nu afecteze profund vînzările multinaţionalelor, ale marilor producători externi sau ale marilor importatori din România. Loturile „infestate“ au fost depistate şi scoase de la consum. Cît profesionalism! Cîtă vigilenţă! În ţara în care hoţii de mare sau mic calibru umblă liber, drogurile şi violenţa proliferează în şcoli şi evaziunea fiscală e în floare exact în domeniile pe care le vizăm acum!


     Teoriile conspiraţioniste conduc la ideea că Terra, devenind suprapopulată, va avea resurse de hrană din ce în ce mai puţine şi este necesară o stăvilire a exploziilor demografice, mai ales în ţările sărace. Capitalişti zeloşi, artizani ai Noii Ordini Mondiale, elogiau China pentru politicile ei de control al creşterii populaţiei. Henry Kissinger spunea prin 1974: „Depopularea ar trebui să fie prioritatea principală a politicii externe faţă de ţările lumii a treia“. Bine, bine, vor sări în sus ai noştri. Dar România nu este o ţară a lumii a treia. Face parte din UE şi NATO, nu poate fi teritoriul experimentelor de orice fel. Este adevărat. Este o ţară bogată, cu oameni săraci şi nefiresc de apatici, şi este tratată ca o ţară a lumii a treia. Şi totuşi, politici de depopulare au loc pretutindeni în lume, numai tehnicile diferă. Unde se poate, se iscă războaie pentru „exportul“ de democraţie, se amorsează războaie civile, se lasă să prolifereze sărăcia, foametea, boala, se fac experimente despre care nu vom auzi vreodată. Unde nu se poate, se aplică procedee mai rafinate, îndreptate spre „binele“ populaţiilor vizate. Pieţele sînt inundate de produse cu potenţial nutritiv redus, încărcate de conservanţi şi alte substanţe nocive pe termen mediu şi lung, dar frumos ambalate şi, mai ales, în cantităţi uriaşe, care să satisfacă vizual pe cumpărătorul înrobit de microbul dezvoltat de societatea de consum! Dacă mai adăugăm la ele suplimentele alimentare, vaccinurile şi alte produse ale marilor companii farmaceutice care ne conving că, mai devreme sau mai tîrziu, vom suferi de toate bolile pămîntului, procesul este aproape de final.
      O duduie, Diane Francis, scria, laudativ, în „Financial Times“ despre „recalibrarea“ umanităţii prin otrăvirea lentă prin intermediul alimentelor modificate genetic, prin fluorurarea apei şi a „epurării“ ei cu agenţi chimici care provoacă sterilitate şi prin deteriorarea constantă a mediului înconjurător. Pentru oamenii de rînd, cu acces limitat la informaţie, toate acestea par de domeniul SF, deşi declaraţiile unor înalţi oficiali ai naţiunilor care conduc lumea sînt cît se poate de limpezi. Iar, în majoritatea cazurilor, aceste naţiuni au populaţii îmbătrînite, cărora trebuie să li se asigure pensiile cuvenite. Unde preşedinţii sau cancelarii ţărilor respective, unde FMI şi Banca Mondială nu zic nici pîs, nu pot ieşi, hodoronc-tronc, în public să anunţe tăierea pensiilor şi a salariilor, fără să suporte consecinţe în plan politic şi personal pe măsură. Şi atunci, aceste elite psihopate, în goană după resurse naturale, după zone încă neatinse de poluare şi efectele idustrializării forţate, încearcă inducerea ideii că populaţia Planetei este deja prea mare pentru a fi hrănită cu ceea ce dispune la ora actuală. Deşi unele studii arată că totul este o uriaşă manipulare şi că scăderea drastică a locuitorilor Terrei este menită doar pentru a deţine controlul mai uşor asupra populaţiilor care dispun de aceste resurse. Dar bătălia nu se opreşte aici. Stoparea natalităţii îmbracă şi alte forme: distrugerea familiei ca reper moral fundamental, prin promovarea avortului, divorţului, libertinajului, prostituţiei şi a homosexualităţii. Aceste formule au ajuns şi la noi, în România, atingînd, în ultimii ani, un apogeu condamnabil şi periculos. Inconştientă sau nu, de ceea ce face obedienţa unor ordine directe, aservită arginţilor şi ratingului facil, mass-media românească (exceptînd publicaţiile noastre şi poate altele cîteva) promovează, direct sau indirect, depopularea României şi genocidul împotriva Poporului   Român.

    Cu o emisiune ici-colo, cu un articolaş ici-colo despre pericolele din oala cu ciorbă, nu se face primăvară şi nici nu li se deschid ochii celor interesaţi dacă Bahmuţeanca sau madam Marin-Bănică se împacă, sau nu, cu vremelnica lor pereche, dacă Cruduţa revine în televiziune sau dacă rămîn să trăiască în ţară ori ba. Quod erat demonstrandum!


 RUXANDRA LUNGU

Un comentariu: