vineri, 29 martie 2013

AMENINTAREA NORD-COREEANA !!

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .


Photobucket


   In mass-media nord-coreana, a fost publicata o fotografie de generic in care liderul suprem al Coreei de Nord pare a semna ordinul de a indrepta armele spre America Continentala. Deasemenea, in fundal este vizibila o harta pe care sunt schitate traictoriile rachetelor intercontinentale care vor fi lansate de Coreea de Nord asupra Americii,atunci cand acestia vor dori...     Textul in coreeana scris pe harta se traduce " Planul de atac asupra Americii Continentale (SUA)". Analistii au notat ca pe harta se pot observa Los Angeles, Washington DC, Hawaii si posibil si Austin.

   Desigur, specialistii sunt de parere ca Phenian-ul nu este capabil sa loveasca continentul Statelor Unite, acestia nedispunand de o tehnologie destul de avansata pentru asa ceva. Insa in discutiile pe care le-am avut cu cativa specialisti, inclusiv un fost coleg de liceu, acum absolvent al Stanford si Harvard in Stiinte Politice, mi s-a spus foarte clar ca dosarul Coreea de Nord este cat se poate de serios.Si nu pentru ca ar putea ataca Europa sau SUA. Ci pentru ca Seul, capitala Coreei de Sud, se poate vedea peste granita, aflandu-se la 15 -20 de kilometri de granita cu Nordul.
     Ce doreste defapt si de drept Nordul? Raspuns: MANCARE. Ei practica o tactita de intimidare si amenintare la scara planetara cerand la schimb defapt mancare si altele necesare propriei populatii..Este adevarat ca politica Statelor Unite de hartuire a statelor care nu au lesa pusa, este foarte bine cunoscuta, insa Coreea de Nord face parte deja din alt tablou. Din hartuiti au devenit la randul lor hartuitori, actiunile sale politice fiind practic expresia setei de putere a familiei Kim Jong-un..

   Cum se va termina toata povestea? Tocmai aici e problema.Cumva trebuie sa se termina, numai ca marea problema a puterilor din Vest care sta in calea "rezolvarii" dosarului nord-coreean, este tocmai dotarea cu ARME NUCLEARE a regimului de la Phenian. Adevarata temere este legata de pozitionarea, dupa cum am spus, a Seulului chiar in bataia pustii nord-coreene. Si toata lumea se gandeste ca un moment de nebunie, o clipa de orgoliu dus la extrem de Kim Jong-un, ar putea declansa un Holocaust Nuclear de dimensiuni biblice....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu