duminică, 9 decembrie 2012

CELE MAI 'PUTERNICE' 3 MANIPULARI ALE ILLUMINATILOR, CARE SUNT IN PLINA DESFASURARE IN SOCIETATE !!


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .


Photobucket 


   Probabil ca unii dintre dvs nu sunt de acord cu ceea ce va voi spune, insa eu am datoria morala de a prezenta adevarul. Cineva a spus ca " Este mai usor sa faci pe cineva sa creada o minciuna pe care o aude de sute de ori, decat sa il faci sa creada un adevar pe care il aude o singura data". Fiecare este liber sa creada sau nu. Fiecare este liber sa creada ce doreste. Adevarul este insa unul !

      1. Curentul "Trezirii Constiintei" care a luat o amploare incredibila in ultimii 3-5 ani, conform caruia "lumea usor usor se trezeste" si se va intoarce impotriva sistemului. 99% din oameni au cazut in aceasta capcana a Illuminatilor si sunt convinsi ca asta este tot ce trebuie sa faca. Realitatea este ca acest lucru chiar se va intampla, se va ajunge intr-un punct in care masele vor reactiona extrem de violent in fata crizelor ce vor veni, insa aceasta asa-zisa  "trezire" nu va avea loc impotriva cui trebuie,adica impotriva clanului Rockefferilor sau a Rothschildilor sau a celorlalte 11 familii din Grupul celor 300 , ci impotriva propriilor guverne, adica a marionetelor fara valoare. Adica exact cum au planuit cei din umbra. Si din "extraordinara si initiatica trezire ", lumea se va trezi in mijlocul unui razboi civil global, din care nu vor avea de castigat decat cei din varful piramidei, cei intangibili. Ordo ab Chao, sau Ordine prin Haos. Atunci,avand ca scuza violenta generalizata de pe strazile lumii, Oculta va implementa primul regim fascist global din istorie, pentru a "mentine ordinea si pacea". Cum se spala creierele in aceasta directie? Practic curentul a fost propulsat de documentarele oculte Zeitgeist, in care Ocultii au "demascat" cum au vrut si ce au vrut ei despre ei insisi. Apoi a urmat Facebookul bine inteles...Totul se propaga intr-un ritm incredibil si toata lumea e fericita ca ..."se trezeste".

    2. Teoria care se propaga deasemenea cu un ritm extrem de accelerat in medii, conform careia religia este ea insasi o conspiratie pentru a subjuga masele. Ei bine, aici apare un fenomen extrem de rar, pe care l-as numi "conspiratie in conspiratie".Si asta din simplul motiv ca religia este unul din cei mai mari dusmani ai Ocultei in realitate, iar unul din cele mai importante obiective a Illuminatilor este distrugerea tuturor religiilor. Ei de fapt isi doresc distrugerea din temelii a spiritualitatii omului, astfel individul devenind o simpla piatra cioplita in fata tavalugului ocult.Tot ce-au trebuit ei sa faca a fost sa scoata in evidenta anumite aspecte mai putine pozitive a institutiei Bisericii,iar apoi sa vina cu ceva in loc. Nu a fost decat o simpla formalitate sa raspandeasca fel de fel de teorii ale "energiilor universale" de genul New Age, sau teorii ale similitudinii tuturor religiilor lumii, in genul Iisus sau Buddha..tot aia. Astfel oamenii au ajuns sa creada ca sunt crestini, dar practica si yoga, sunt atei, dar de fapt cred intr-un asa-zis Dumnezeu universal, un fel de matrice esoterica. Toate aceste curente sunt in realitate expediate intentionat catre mase, formand in ansamblul lor un set de simptome ale unei boli  ce se numeste Sincretism Religios. Ura fata de religii ,si in special fata de crestinism,a fost insamantata destul de usor deasemenea prin seria de documentare oculte Zeitgesit..Desigur ca nimeni nu poate nega coruptia care exista in biserici, insa 99% dintre oameni confunda institutia bisericii ( pe care insusi Dumnezeu o numeste in Biblie "Marea Tarfa" la Apocalipsa) cu Dumnezeu insusi...Care este obiectivul Ocultei? Vedeti scrisoare lui Albert Pike catre Mazzini, in care acesta specifica ca in final se doreste starnirea in masa a nihilistilor si a ateilor lucru care va duce in final la acel haos general planuit, pentru ca in final sa se ajunga la alte lucruri..dar ne oprim aici cu amanuntele.

3. O alta manipulare extrem de puternica este cea a suprapopularii planetei. Aici nu sunt prea multe de spus, se stie ca se promoveaza in presa faptul ca Terra nu poate duce mai multi oameni decat suntem acum, adica putin peste 7 miliarde...Ideea este nu ca nu se poate ci nu se doreste. De ce? Sunt multe motive. Este insa de retinut un lucru:  Daca s-ar aplica toate tehnologiile neoficiale existente, pe Pamant ar putea convietui in pace cam 50 de miliarde de oameni.Restul nu mai conteaza...

6 comentarii:

 1. atunci cand speculezi, adica tragi niste concluzii sau faci niste presupozitii pe baza informatiilor pe care le ai, de multe ori poti sa mai si gresesti. Cam asta se intampla si cu tine. Unele lucruri sunt reale insa in privinta altora te inseli.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Teoretic este adv ceea ce spui, dar nu se aplica in cazul de fata..

   Ștergere
 2. genial, forumul e genial. Nu stiu cum si dc dar parca toate chestiile pe care le citesc pe acest blog le stiu..fara sa fi citit in trecut despre ele, unele le visez noaptea, altele mi se par foarte logice si sunt foarte de acord cu acest blog

  RăspundețiȘtergere
 3. Gresesti fundamental, yoga nu este o religie iar practica yoga te apropie, nu te indeparteaza de Dumnezeu.Daca ai sti cu adevarat aceste lucruri ai evita marile confuzii pe care le faci.Dumnezeu e Dumnezeu, nu e nici crestin, nici musulman, ateu,etc.Dumnezeu nu poate fi incarcerat intr-o dogma, oricare ar fi ea, este Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul, e Omnipotent, Omniprezent si Omniscient,nu apartine unei religii, oricare ar fi ea.Daca ar fi asa cum crezi tu, nu ar mai fi atatia asceti,pustnici, inclusiv crestini, care critica dur anumite aspecte care se regasesc in practicile bisericesti, Dumnezeu nu se regaseste intre zidurile unei cladiri, fie ea si o biserica ortodaxa, ci pretutindeni, iar in TEMPLUL pe care L-a creat pentru noi, exista si se numeste SINELE DIVIN.Regret, dar ai multe lipsuri, pentru cineva care vrea sa fie un ghid spiritual, cu sigutranta ai si tu nevoie de unul, autentic.Altfel, intentia este laudabila.

  RăspundețiȘtergere
 4. E imutil un comentariu de vreme ce il cenzurezi, pacat.

  RăspundețiȘtergere
 5. george georgescu si anonim exact ce spune autorul deja sunteti fara sa va dati seama manipulati ,nu e obligatoriu domnilor sa credeti dar nici nu veniti cu contra teorii ca nici noi nu suntem obligati sa va credem!

  RăspundețiȘtergere