miercuri, 24 octombrie 2012

PRIMUL NUMAR AL REVISTEI SECRETELE SISTEMULUI !Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .


Photobucket 

       
 Secretele Sistemului va ofera acum o revista in format digital, in care veti gasi adevaruri nestiute, secrete lasate in umbra si multe lucruri care va vor uimi ! In primul numar al revistei, veti afla marele secret din spatele industriei petroliere, ce s-a intamplat de fapt cu Eminescu sau veti afla marturiile unui om care a facut cunostinta cu mafia traficului e organe, si multe altele.
 
   *Pretul unei reviste este 15 lei.

   *Persoanele care achizitioneaza acest prim numar, vor primi gratuit urmatorul numar.

   *Achitati 50 de lei si veti deveni abonat permanent al revistei noastre, primind toate revistele viitoare gratuit.
 
 Revista poate fi achizonata astfel:

   1) Accesand linkul de donatii al paginii blogului  http://secretele--sistemului.blogspot.ro/p/donatii.html si folosind serviciul PayPal .Dupa ce ati achitat, trimiteti un mail la adresa
secretele.sistemului@yahoo.com cu textul REVISTA iar in maxim 6 ore veti primi la acea adresa de mail, revista in format digital.

   2) Folosind contul nostru deschis la  Reiffesen Bank: IBAN RO72RZBR0000060014257709 cu initialele C.S. Daca doriti sa folositit aceasta metoda, mai intai trimiteti-ne un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu