marți, 7 august 2012

VICTOR PONTA ESTE ASASINUL PROCURORULUI CRISTIAN PANAIT - CONVORBIRI INTERCEPTATE DE SRI IN 2002 !
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Photobucket
SURSA:exploziv-news.ro

      Acesta este unul dintre cele 23 de transcripturi ale interceptarilor facute de catre fostul S.I.P.A (Serviciul Independent de Protectie si Anticoruptie al Ministerului Justitiei) si S.R.I., interceptari ale convorbirilor telefonice ori ambientale dintre Victor Ponta – la vremea aceea procuror si coleg de birou cu procurorul Panait – si Adrian Nastase, Rodica Stanoiu, si alte personaje sus-puse ale vremii, convorbiri efectuate de inculpati atat inainte, cat si imediat dupa comiterea asasinatului. Pentru cei care doresc mai multe amanunte legate de aceasta crima, le readucem in atentie prima parte a anchetei.
 http://secretele--sistemului.blogspot.ro/2012/02/victor-ponta-este-asasinul-procurorului.html


        In privinta transcriptului publicat acum, facem precizarea ca cea cu care vorbea la telefon in data de 27 martie 2002 (cu mai putin de o luna inainte de crima) era judecator la Curtea Suprema Bucuresti si, dupa un an, a fost acuzata de procurori exact pentru instigare la crime. Judecatoarea Valentina Tatulescu, cunoscuta in mediile juridice sub numele de “judele mortii” a fost, dupa cercetari ce au durat 3 ani, in anul 2005, inculpata intr-un dosar penal in care procurorii au dovedit ca femeia gasea asasini platiti pentru indepartarea - prin provocarea de “accidente” - a persoanelor pe care le voia eliminate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu