joi, 9 august 2012

PROTEST IMPOTRIVA VENIRII SATANISTEI LADY GAGA IN ROMANIA !! SEMNATI AICI SI SHARE!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .
Photobucket

   Desi evident ca aceasta petite nu va avea nici-un efect,noi dorim sa ne facem datoria morala si sa il aducem in atentia publicului.Noi avem datoria sa ne opunem prezentei ei  la Bucuresti, capitala unei tari crestinate de apostolul Andrei. Nu are ce sa caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mantuitorului si simbolurile sfinte. Ne-am face partasi la ratacirea ei. Sa semnam impotriva desfasurarii concertului la Bucuresti!Nu de alta,dar nici voce n-are macar...

     Acest personaj cu numele de scena lady gaga a fost promovata de Oculta in topul industriei muzicale,pentru ca la randul sau nu este altceva decat o unealta prin care se promoveaza valorile anti-crestine,anti-religioase si anti-hristice.Totul pentru ca noi si copii domniilor voastre sa-si piarda sufletele in mainile diavolului in viata de apoi..DA DA,chiar pentru asta!Cine mai are o farama de credinta,poate semna petita aici:

   Presa vorbeste de protestul crestinilor fata de concertul Lady Gaga in Romania. Semnati petitia!

Semnati petitia:NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!Venirea în România a controversatei cântăreţe nu putea să nu stârnească un val de proteste. Apariţia ei îmbrăcată în carne crudă, sau ieşind dintr-un cocon, videoclipurile cu tente gay ori sado-maso au creat un impact puternic mai ales asupra comunităţilor religioase.
Pe Internet a fost lansată recent o petiţe numită „Nu venirii Lady Gaga la Bucureşti” prin care se cere interzicerea concertului de la Bucureşti al artistei .
„Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate (…) noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei  la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce sa caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătacirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti!”, cer petiţionarii.
Până în prezent, 489 de persoane au semnat pentru a susţine cauza, iar dintre motivele expuse de către aceştia enumerăm câteva mai jos:
 • „Această lady promovează “valorile” spurcate ale homosexualităţii şi denigrează creştinismul prin videoclipurile ei blasfemiatoare. Este o încercare de punere în umbră a marii sărbători Adormirea Maicii Domnului din 15 august. Maica Domnului este adevăratul model de vieţurire al femeilor românce şi nu numai!”
 • „Această “artistă” nu reprezintă un model pentru tineretul român creştin ortodox”
 • „Lady Gaga exponentă cea mai de seamă a lumii păcătoase ce va jubila la apariţia antihristului-nu venirii ei în România”.
Lady Gaga va veni în premieră în România, pe16 august, într-un concert care face parte din turneul  mondial The Born This Way Ball. Iniţial, concertul urma să aibă loc pe Arena Naţională, însă a fost mutat în Piaţa Constituţiei din Capitală.
Nu se opri concertul daca semnam petitia, dar semnand ne dezicem de aceasta fapta mizerabila, ce are loc cu acordul statului roman si cu tacerea Patriarhiei Romane. Probabil, si daca antihristul in persoana va avea concert in Bucuresti, nu-i va deranja cu nimic pe cei din “deal”.

5 comentarii:

 1. Nu vreau sa vina in romania satanista !!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Aveti dreptate si eu m-am saturat de ea cum isi bate joc de credinta noastra

  RăspundețiȘtergere
 3. Romania asta draga nu so fi saturat si ea de 20 de ani de atatea curve si laidy caca,madone,sharone stone care nu stiu dacat sa faca bani numai sa-si arate partile intime alea nespalate si barbatii nostri romani care nu stiu sa aprecieze o femeie romanca, decat sa-i dea in gura ,sunt morti dupa ele si nici macar nu au cu ce.Daca am face si noi ca ele numai in pat,si pe sfert suntem considerate curve astea sunt considerate vedete.Huo laidi Caca,Huo Madona,Huo sarone,Huo toate curvele ducetiva la aia care ii prostiti cu bani ca cu altceva nu aveti cu ce ,sunteti futosopate altfel sunteti dinozuri nici bune nu sunteti de muzeu ca se consuma mult ipsos

  RăspundețiȘtergere
 4. nu vreau sa vina deavolul asta in gradina maicii domnului asta se spune ca e Romania nu iadul pentru o satanista precum e ea daca vine ea plecam noi

  RăspundețiȘtergere
 5. indoctrinare, instigare la prostie si devalorizarea gandirii libere= valori transmise de extremismul religios. DE ASTA EXISTA RAZBOAIE! ca nu vreti sa renuntati la gandirea asta de doi bani si tineti in loc evolutia umana!

  RăspundețiȘtergere