marți, 14 august 2012

NU PICATI IN PLASA VOYO-LACOMIEI !! AU SEMNAT SENTINTA INCHIDERII SITE-URILOR vPlay,iPlay si FileList!! SHARE MAI DEPARTE!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .

Photobucket


    Graţie ProTV şi al lor voyo.ro , sire-urile FileList,vPlay si iPlay vor avea aceeaşi soartă ca TorrentBits, un tracker de torrenţi închis de ceva timp.

    Lacomii de la voyo au notificat procesatorul de plăţi PayU, care se ocupa şi de plăţile sub formă de donaţii ale iPlay şi FileList, consecinţa firească fiind oprirea plăţilor pentru aceştia din urmă.
   Ca să fiu pe înţelesul tuturor: ProTV a dispus tăierea surselor de finanţare a 3 mari site-uri ce ofereau gratuit spre vizualizare şi descărcare materiale supuse legilor copyright. Odată ce sursele de finanţare au fost oprite, închiderea site-urilor este o chestiune de timp.

    Nu sunt de acord cu pirateria, dar nici cu lăcomia. Şi, ca voyo.ro şi oamenii din spatele lui să priceapă: Nu îmi voi crea cont pe voyo.ro şi nici nu voi întreprinde vreo acţiune ce le-ar putea aduce profit celor de la S.C. Pro TV S.A.

  Daca sunteti de acord, SHARE la acestui articol si spuneti-le si altora despre Voyo-lacomia ! Si nu le dati nici-un ban "VOYO-silor" !


ALATURATI-VA SI PAGINII:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu