vineri, 17 august 2012

UNII CRED CA PLANUL ILLUMINATI E PE CALE DE A ESUA IAR ACESTA VOR FI INVINSI !! VOI CE CREDETI ? - PARTEA I
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .

PhotobucketPaul Adams: 2012: La ora actuală există deja numeroase dovezi ce arată că înfrângerea iminentă a Noii Ordini Mondiale este deja inevitabbilă  
 
O excelentă sinteză pe care este bine să o citiţi cu multă atenţie şi să o semnalaţi neîntârziat tuturor acelora care vor să afle adevărul
 

Paul Adams, J.D., Activist Post, 9 ianuarie 2012
Mulţumiri Galactic Free Press (Presa Galactică Liberă


   Iată ce afirma cu cinism aşa-zisul „ţar” al grupării satanice a aşa-zişilor iluminaţi David Rockefeller la o întâlnire a grupului secret Bilderberg în anul 1991: „Suntem recunoscători celor de la Washington Post , New York Times, revista Time şi altor publicaţii renumite ai căror directori au fost prezenţi la întâlnirile noastre şi care şi-au respectat de fiecare dată promisiunea de a păstra o discreţie deplină timp de aproape patruzeci de ani. Ne-ar fi fost imposibil să ne dezvoltăm şi să ne implementăm planurile mondiale dacă am fi fost supuşi luminii publicităţii pe parcursul acestor ani.” Fragment dintr-un discurs al lui David Rockefeller, la o întâlnire Bilderberg ce a avut loc în anul 1991.
În anul 2012, sinistrele planuri de instaurare a Noii Ordini Mondiale, a guvernului mondial din umbră, totalitarist şi de tip fascist, precum şi planurile de reducere drastică a populaţiei prin genocid planetar vor fi aduse în pragul unui eşec total. Este însă important să ne dăm seama că această înfrângere evidentă nu va apare ca urmare a unei revoluţii violente, sau ca urmare a unor proteste ce apar în masă, sau ca urmare a faptului că masele de oameni ar continua să cerşească mila (inexistentă a) politicienilor corupţi. Oricum, pentru mulţi dintre noi este mai mult decât evident că cei 535 de politicieni corupţi nu pot  să reprezinte în SUA 315.000.000 de oameni. Este uimitor, dar evident că înfrângerea acestor planuri criminale demente se va datora trezirii conştiinţei imensei majorităţi a fiinţelor umane de pe această planetă şi a refuzului lor ferm de a se mai supune şi de a acţiona într-o direcţie contrară cu ceea ce le sugerează conştiinţa lor trezită.
Actualmente se ştie foarte bine că această elită satanică criminală are la dispoziţie doar două instrumente principale ce sunt bine cunoscute tuturor acelora care studiază cu atenţie mass-media alternativă: secretul deplin şi înşelătoria. Iniţiativele lor criminale vor începe să fie contracarate şi se vor încheia pe măsură ce alte milioane, dacă nu chiar miliarde de oameni, se vor trezi din acest coşmar planetar în anul 2012. Momentul acestei mari treziri a apărut şi el începe să se producă din ce în ce mai mult abia acum.
Încă din anul 1990, cercetătorul David Icke afirma că va apare cândva un moment în care planurile criminale ale Noii Ordini Mondiale vor fi făcute publice şi vor ajunge să fie cunoscute tuturor. Din fericire, mai ales atunci acela va fi momentul în care sinistrele lor planuri vor deveni din ce în ce mai vulnerabile, deoarece mulţi oameni se vor trezi din acest coşmar în care au fost scufundaţi într-un mod insidios şi vor constata că nu numai umanitatea, dar şi cei dragi lor se află într-un mare pericol. Un pericol care este chiar mai cumplit decât pericolul nazist de pe vremea lui Hitler. Iată că momentul acela a apărut deja chiar acum.
Apărută ca urmare a neruşinatei farse a declanşării aşa-zisului „Război împotriva terorismului”, legea National Defense Authorization Act, NDAA (Legea autorizării  măsurilor privind apărarea naţională) a fost de curând promulgată de preşedintele Obama (aceasta dacă mai putem presupune că Obama ar fi într-adevăr preşedintele legitim al SUA, ceea ce de fapt este o presupunere năroadă). Prin intermediul acestei legi, în mod evident criminale, Statele Unite ale Americii au fost de fapt declarate într-un mod aberant, dat totuşi oficial, un teren de luptă. Conform acestei legi, armata SUA are oricând dreptul de a aresta cetăţeni americani, de a-i reţine pe o durată nedeterminată, de a-i tortura şi de a-i interoga fără ca în prealabil să existe împotriva lor vreo acuzaţie şi un proces legal care ar fi de natură să implice judecători, avocaţi şi o judecată. În esenţă, se poate spune că prin intermediul acestei legi de tip fascist a fost implementată în SUA Legea Marţială.
Este semnificativ că această lege anulează de asemenea toate prevederile actului Magna Carta din anul 1215, Declaraţia Drepturilor Omului şi decizia Posse Comitatus, ce interzicea încă din anul 1878 armatei să supună civilii unor acţiuni de tip miliţienesc.
Conform cu anumite documente ce au fost prezentate de Market Watch, în anul 2006 companiei KBR (Kellogg, Brown and Root, care este o companie americană de construcţii şi inginerie) i s-a acordat un contract de construcţii ce a fost comandat de către Departamentul Securităţii Naţionale al SUA (Departament of Homeland Security), chipurile pentru a construi anumite infrastructuri ce urmau să aparţină Vamei şi Biroului pentru Imigranţi în eventualitatea apariţiei unor aşa-zise stări de urgenţă.
Luna trecută un document al KBR a demonstrat că, în realitate, guvernul intenţionează să construiască mai multe tabere de concentrare FEMA (gen lagăre) pe întreaga suprafaţă a Statelor Unite. Intitulat în mod semnificativ „Rezumatul proiectului şi o listă anticipativă a resurselor necesare”, documentul respectiv descrie serviciile pe care KBR urmăreşte să le predea unor subcontractori în cadrul realizării procesului de construcţie a acestor uriaşe tabere de concentrare (de fapt, veritabile lagăre cum au fost acelea pe care le-au construit fasciştii în perioada de tristă amintire a celui de-al Doilea Război Mondial).
Având în vedere aceste aspecte, trebuie să ne dăm neîntârziat seama că întocmai precum  evenimentele care au avut loc la 9/11, 2001, promulgarea legii NDAA a fost şi este un instrument ce este şi va fi folosit de globalişti pentru a-şi pune neîntârziat în aplicare planurile lor criminale. Totodată, toate acestea reprezintă de asemenea pentru voi şi pentru noi toţi o oportunitate de a-i informa neîntârziat şi pe alţii despre adevărul zguduitor al faptelor care deja încep să se petreacă sub ochii noştri. Tirania de tip fascist pe care aceşti demenţi urmăresc să o instaureze în curând devine astfel vizibilă negru pe alb şi trebuie să nu pierdem din vedere că la ora actuală există deja mii şi mii de articole ce au fost scrise pentru a vă încuraja să dezvăluiţi cu mult curaj toate acestea şi altor fiinţe umane care deocamdată nu ştiu nimic despre aceste grozăvii care li se pregătesc. Noi considerăm însă că în ciuda acestor pregătiri, toate acestea sunt dovezile de necontestat ale înfrângerii Noii Ordini Mondiale, aşa cum apar ele din ce în ce mai des pretutindeni pe această planetă. 


Ron Paul


    Ron Paul se află în fruntea multor liste electorale, în ciuda tuturor campaniilor neruşinate ce i se opun, unele dintre ele fiind chiar fără precedent, cum ar fi cele care au fost lansate de principalele 6 trusturi media din SUA, ce urmăresc să-l discrediteze cu o mare îndârjire. Fie că va fi ales preşedinte al SUA sau nu, Ron Paul a făcut şi face dezvăluiri publicului referitor la cartelul secret de bancheri ce controlează Banca Rezervei Federale. Mai mult decât atât, Ron Paul încurajează oprirea definitivă a războaielor criminale şi neconstituţionale, pune în discuţie crearea unui sistem financiar legitim şi este deschis să discute despre multe alte subiecte, cum ar fi sănătatea şi libertatea individuală. El a primit de asemenea cele mai mari donaţii pentru a-şi realiza campania chiar de la membrii armatei, ceea ce este un semn evident că multe persoane din armată s-au trezit deja şi ştiu tot ceea ce se petrece, ele nemaiadmiţând să ducă la îndeplinire felurite ordine criminale şi trădătoare dacă astfel de ordine le vor fi date.
Un alt aspect semnificativ este acela că activităţile bancare frauduloase sunt deja cunoscute din ce în ce mai bine  prin intermediul tuturor acelora ce le-au căzut  în decursul timpului victime.
Din ce în ce mai mulţi oameni află că Banca Rezervei Federale este de fapt un cartel privat, care îmbogăţeşte pe bancherii corupţi, ce creează bani din nimic iar apoi îi împrumută cu o mare dobândă, înrobind în felul acesta populaţia cu o datorie imensă, care nu va mai putea fi niciodată plătită. Recent, şeful securităţii Băncii Rezervei Federale de la San Antonio a admis în mod sincer că instituţia este de fapt privată, tot aşa cum a făcut şi un alt angajat al Băncii Rezervei Federale din oraşul San Francisco .
Suplimentar, din ce în ce mai mulţi oameni au ajuns deja să ştie că mai multe bănci ce se aflau în pragul falimentului au fost „salvate” cu suma gigantică de 29 de trilioane de dolari ce au fost creaţi peste noapte din nimic. Aceleaşi bănci continuă acum să pună sechestru pe casele unor oameni ce se străduiau cu disperare să supravieţuiască şi în acelaşi timp urmăreau să producă bunuri sau servicii pentru a putea în felul acesta să-şi plătească ipoteca.
Actualmente este semnificativ că deja mulţi oameni iau măsuri împotriva sistemului bancar al Noii Ordini Mondiale. Este semnificativ că data de 5 noiembrie a fost declarată Ziua Transferului Bancar, aceasta fiind ultima zi dintr-o demonstraţie lungă de peste o lună de zile, ce avea drept cerinţă mutarea banilor din băncile mari în uniuni de credit mai mici, locale. Până la data de 5 noiembrie, peste 4.5 miliarde de dolari au fost scoase din importante instituţii financiare, fiind transferate. Suplimentar, sindicatele locale de credit ce s-au creat în întreaga ţară (Statele Unite ale Americii) au atins în jur de 650.000 de clienţi noi în luna octombrie 2011.
O semnificativă expunere a absurdităţii falsului război al drogurilor
La momentul actual, faptul că aşa-zisul război al drogurilor este de fapt o farsă este pentru mulţi oameni o informaţie deja binecunoscută. Comercianţii de marijuana (dealer-ii) de rang inferior, cât şi aceia ce acţionează în rândul oamenilor comuni de pe stradă, sunt arestaţi şi apoi sunt băgaţi în cuşti ce sunt mai mici decât acelea ale animalelor de la grădina zoologică – şi luaţi aminte că toate acestea se fac pe cheltuiala contribuabililor. În acelaşi timp, CIA importă pe ascuns cantităţi masive de cocaină şi de heroină pe care le distribuie apoi cu ajutorul reţelelor proprii pentru a-şi finanţa în felul acesta operaţiunile aşa-zis negre (Black Programs) criminale. Trupele SUA recunosc în anumite cazuri în mod deschis că susţin deja comerţul cu heroină din Afganistan.
În faţa tuturor acestor fapte zguduitoare, din ce în ce mai mulţi oameni încep să se trezească! Recent, membrii unui juriu din statul Montana (SUA) şi-au folosit puterea de decizie refuzând să condamne un om pentru posesie de marijuana.
Anularea de către juraţi apare atunci când un juriu dă verdictul „nevinovat” în ciuda faptului că din punct de vedere juridic un acuzat ar apărea ca fiind vinovat în baza unei anumite legi. Juriul anulează de fapt o astfel de lege despre care la ora actuală se crede că este în mod evident imorală şi că ea este aplicată în mod greşit acuzatului a cărui soartă respectivul juriu este însărcinat să o hotărască.
Odată ce un juriu răspunde prin verdictul „nevinovat”, un astfel de verdict nu mai poate fi contestat de nicio curte de justiţie şi clauza de „dublu risc” a Constituţiei americane interzice o reluare a procesului pe baza aceleiaşi acuzaţii. Prin urmare, dacă vă veţi afla vreodată în situaţia de a face parte dintr-un astfel de juriu, să nu uitaţi niciodată că aveţi la dispoziţie această putere de a anula un astfel de verdict.
În legătură cu aşa-zisul război al drogurilor, există unele email-uri ce ne-au parvenit şi în care agenţi ATF (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives – Biroul pentru alcool, tutun, arme şi explozibil – o unitate specială din cadrul Departamentului de Justiţie american) se felicitau unii pe alţii pentru faptul că au dat vina pentru violenţele de la graniţă pe armele ce au fost cumpărate de la comercianţii din SUA, în ciuda faptului că unii agenţi federali au distribuit pe ascuns arme într-un mod direct gangsterilor mexicani ai drogurilor prin intermediul programului Fast and Furious (Rapid şi Furios). Scopul programului respectiv este indiscutabil acela de a discredita actualul Second Amendment (ce de-al Doilea Amendament) al Constituţiei SUA (ce se referă la drepturile cetăţenilor de a deţine arme de foc) şi de a face presiuni pentru instituirea unor noi reglementări în ceea ce priveşte deţinerea armelor de foc.   


Corupţia din ce în ce mai mare din cadrul Congresului american începe să fie dezvăluită  


Mulţi oameni ştiu la ora actuală că majoritatea membrilor Congresului american sunt la fel de corupţi întocmai precum Don Jon Corzine. „Averea totală (venitul integral, plus toate bunurile ce sunt deţinute, minus toate datoriile pe care le are) a unui membru al Congresului american a crescut la 913.000 de dolari, ceea ce reprezintă o creştere cu 15% din anul 2004 până în anul 2010. În timpul aceleiaşi perioade se observă că averea totală a americanului de rând a scăzut cu 8%, la aproximativ 100.000 de dolari. Conform statisticilor actuale, 16% din americani au încă încredere în Congresul american, ceea ce este foarte mult având în vedere toate acestea. Prin urmare, este cât se poate de semnificativ că 83% din populaţie nu mai are de mult încredere în guvern. Acest aspect ar trebui să le dea de gândit guvernanţilor. Conform noii legi NDAA, toate aceste fiinţe umane ar putea la un moment dat – dacă aşa ar decide într-o situaţie de aşa-zisă urgenţă capii elitei criminale – să fie arestaţi în masă şi apoi să fie reţinuţi pe o perioadă nedefinită de timp deoarece ar putea fi consideraţi „inamici ai securităţii naţionale”, fără a fi puşi măcar sub vreo acuzaţie, pentru a fi apoi judecaţi în cadrul unui tribunal.
Încep să fie din ce în ce mai bine cunoscute pericolele reale ale vaccinurilor
Numărul părinţilor care actualmente refuză să-şi mai injecteze copiii cu vaccinuri toxice – vaccinuri care fac mai mult rău decât bine – este în rapidă creştere. Ei au ajuns să fie pe deplin conştienţi că o cantitate voluminoasă de studii oneste arată la ora actuală că o mulţime de vaccinuri sunt nefaste şi chiar mortale.
Înainte de moartea sa (în mod evident dubioasă), cercetătorul în domeniul vaccinurilor Dr. Maurice Hilleman, ce a lucrat pentru compania Merck, a recunoscut în mod sincer la un moment dat prezenţa în vaccinuri a virusului SV40 şi a unor viruşi periculoşi care, atunci când acţionează împreună, provoacă în timp cancer. Totodată se estimează că peste 200 de milioane de doze ce proveneau din astfel de vaccinuri contaminate cu viruşii SV40 au fost administrate oamenilor şi aceasta este o posibilă explicaţie a creşterii dramatice a ratei îmbolnăvirilor de cancer care este mai mare ca niciodată în ultimii 100 de ani.
Până la sfârşitul anului 1999, numeroşi specialişti în patologie, microbiologi şi virusologi din întreaga lume au detectat virusul SV40 într-o mare varietate de cancere umane, cum ar fi tumorile pe creier, tumorile osoase şi cancerul pulmonar. S-a observat că acestea au fost chiar aceleaşi genuri de cancer care au fost create atunci când virusul SV40 a fost testat pe animale. După un studiu atent, ce este deja prezentat în unele publicaţii, cât şi în cadrul dezbaterilor de acest gen, specialiştii în cercetarea virusului SV40 au anunţat în unanimitate că virusul SV40 este un carcinogen uman de clasa 2A.
Aşa cum au declarat mai multe surse demne de încredere în martie 2009, printre aceste surse fiind inclusiv revista Times din India, vaccinurile ce au fost în prealabil contaminate cu virusul mortal al gripei aviare H5N1 au fost distribuite în 18 ţări până în decembrie 2008 de către un laborator al unei ramuri austriece a firmei Baxter. Din fericire, lotul respectiv a fost în prealabil testat pe dihori în Republica Cehă, înainte de a fi expediat pentru a fi injectat la oameni. Cu acea ocazie, spre uimirea specialiştilor, s-a constatat că toţi dihorii au murit şi aşa a fost făcută publică acea şocantă descoperire.
Răspunsul anumitor ziare cehe la numeroasele acuzaţii ce au fost făcute publice de către oficialii din domeniul sănătăţii din alte ţări a constat în aceea că a fost imediat pus sub semnul întrebării acel eveniment evident ce arăta că acea acţiune făcea de fapt parte dintr-o conspiraţie ce era menită să provoace în mod deliberat o pandemie. Care, după cum ştim cu toţii, nu s-a mai produs din fericire niciodată, dar acest fapt a evidenţiat că aşa-zisele vaccinuri erau contaminate cu mortalul virus al gripei aviare H5N1 şi dacă ar fi fost distribuite, aşa cum se preconiza, în cele 18 ţări, atunci ar fi apărut o astfel de pandemie şi nimeni nu ar fi bănuit că de fapt cauza acelei pandemii erau chiar acele vaccinuri ce urmau să fie injectate sărmanilor oameni pentru a-i salva de la îmbolnăvire. Cu acea ocazie, sinistrele planuri criminale ale aşa-zişilor iluminaţi au ieşit la iveală, chiar dacă mijloacele mass-media au acţionat nu aşa cum ar fi trebuit şi au pus imediat sub semnul întrebării respectivul eveniment ce făcea în mod evident dovada unei conspiraţii criminale ce era menită să provoace în mod deliberat o cumplită pandemie.
Iniţial, celebra companie Baxter a încercat să respingă într-un mod nătâng întrebările jenante ce îi erau puse, invocând într-un mod penibil nişte aşa-zise „secrete comerciale” şi, mai mult decât atât, a refuzat să explice cum s-a ajuns să fie contaminate toate vaccinurile cu virusul H5N1. Mai târziu, compania Baxter a invocat explicaţia în mod evident dubioasă şi inadmisibilă că totul a fost un „accident”. Cu toate acestea, posibilitatea de a amesteca în mod accidental o evidentă armă biologică ce constă dintr-un virus viu şi foarte periculos într-un material pentru vaccin este şi rămâne ceva practic imposibil.
Un alt eveniment zguduitor este acela că cel puţin 49 de fete au murit şi alte câteva mii au fost internate în spital după ce în prealabil au fost injectate cu vaccinul Gardasil, ce ajunsese să fie declarat faimos mai ales datorită campaniei deşănţate de promovare a sa. Cu toate acestea, în mod oficial a fost declarat doar un procent de 10% reacţii adverse. Şi în cazul acesta minciunile şi muşamalizarea cinică sunt evidente.
La ora actuală se ştie că vaccinurile au ajuns să fie un instrument important al elitei satanice a acestei planete ce acţionează din umbră şi care, prin intermediul Fundaţiei Rockefeller şi a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, au fost distribuite în mod gratuit în multe ţări ale lumii şi apoi s-a constatat că au scăzut în mod drastic ratele fertilităţii cu scopul secret de a reduce din ce în ce mai mult populaţia acestei planete.
Dezvăluirea criminalului program de reducere drastică a populaţiei planetei Pământ ce a fost plănuit de demenţii care voiau să întroneze aşa-zisa Nouă Ordine Mondială

 


VA URMA

5 comentarii:

 1. DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE VA FII BINE,PENTRU NOI CEI MULTI!OAMENI SE TREZESC LA REALITATE EXTREM DE REPEDE.UITATIVA LA EVENIMENTELE ACTUALE DIN ROMANIA ,CINE AR FI CREZUT CA CEI CARE AU DAT LOVITURA DE STAT IN '89 CARE AU DISTRUS FABRICI, UZINE, INTEPRINDERI, O ROMANIE INTREAGA CLACHEAZA INTR-O ALTA INCERCARE DE LOVITURA DE STAT?NIMENI. SI TOTUSI ACESTI BAGABONTI DIN usl SE PRAVALESC VAZAND CU OCHII.DA VA FII BINE!

  RăspundețiȘtergere
 2. In sfarsit un articol decent...Dar...
  Comentariul lui "anonim" e cel putin penibil.. Nu te lasi cu usl si lovituri de stat...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta din pct tau de vedere.Tu cand o sa intelegi ca USL e ciuma acestui popor?

   Ștergere
  2. sarut mana IRINA , SI-TI RESPECT PUNCTUL DE VEDERE .permite-mi te rog sa-ti reamintesc un citat din biblie.,CAUTA SI VEI GASI.......puneti singura intrebari si cauta sa-ti raspunzi singura la ele,evitand cat se poate anumite asa zise posturi tv care doar te intoxica cu asa zise stiri....in fapt doar minciuni.

   Ștergere
 3. Irina, nu dispera. Punctul tau de vedere este impartasit de peste 80% din romani. Lasa-l pe aproapele tau sa aiba punctul lui de vedere, ORB. Se va aprinde in el lumina adevarului si va invata sa pretuiasca si parerile contrare lui. Il iertam, pentru ca iertarea este una din cele mai puternice energii pozitive.

  RăspundețiȘtergere