duminică, 8 iulie 2012

ULTIMA TEHNOLOGIE MILITARA A OCULTEI: ROIURI DE INSECTE CYBORG SURVOLEAZA SUPRAFATA PAMANTULUI ! ERA INTIMITATII PERSONALE A APUS...


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
             Paginile ziarelor de pretitundeni ,sunt pline zi de zi cu stiri despre drone care apartin Statelor Unite sau mai exact a CIA, si care sunt trimise sa culeaga informatii din diferite zone ale Terrei sau sa comita atacuri armate(vezi cele din Pakistan).Insa adevarul stiut de putini este ca tehnologia militara care tine de robotica si ingineria contruirii dronelor de razboi,se afla la un nivel de nebanuit.

    Sunt informatii conform carora guvernul SUA detine micro-armate de drone ,proiectate pe principiul alcatuirii biologice a insectelor.Cu alte cuvinte ,armata americana detine insecte-robot care pot spiona,fotografia,inregistra sau chiar ataca oameni sau grupuri de oameni.

    Primele banuieli au aparut in 2007 atunci cand s-au raportat aparitia unor roiuri "dubioase" de insecte care se miscau aparent controlat deasupra unui grup de manifestanti care protesta impotriva razboiului din Iraq.Astfel au aparut acuzatiile la adresa guvernului american conform carora acesta dezvolta astfel de arme care ar fi capabile sa incalce orice lege morala sau de stat.Intre timp insa,cercetatorii au facut public faptul ca au dezvoltat drone inspirate din regnul animal,cu ochi de insecte,urechi de liliac,aripi de pasare si chiar fire de par aidoma albinelor ,pentru a putea sesiza amenintari biologice,chimice sau nucleare.

      Universitatea din Pennsylvania ,in cadrul Laboratoarelor de stiinta GRASP,a prezentat realizarea unui roi de drone-insecte care se pot coordona si pot zbura sincronizat.Aceasta performanta insa pare ca urmeaza sa fie depasita de o viitoare prezentare a AIR FORCE care va avea loc in 2015 ,a asa-zisei "mini-drona letala" a carei realizare a fost posibila datorita schitelor lui Leonardo da Vinci pentru "Ornithopter-masina zburatoare".

  Toate ca toate.Tehnologia va avansa fie ca vrem noi sau nu.Insa intrebarea este urmatoarea: Vi se pare normal ca peste 15-20 de ani ,cand veti merge la o plimbare seara in parc alaturi de familie,sa traiti cu teama ca unele insecte care isi fac cantarea de noapte,nu sunt de fapt decat drone a guvernului de care sunteti condus,nefiind nici macar sigur de sinceritatea unui simplu greiere atunci cand va spune "Cri" ?? Pana la urma,acel "cri" poate fi doar un record cri.mp3 sau cri.wav care ruleaza la nesfarsit pentru a masca adevarata natura a greierului...Sa speram ca nu se va ajunge acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu