miercuri, 18 iulie 2012

SUA FOLOSESTE RAZBOIUL CLIMATIC IMPOTRIVA IRANULUI ! IRANUL SUFERA CEA MAI PUTERNICA SECETA DIN ULTIMII 45 DE ANI !!

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .


 
         Luni,Iranul a acuzat oficial Statele Unite si Occidentul pentru faptul ca ar folosi tehnologii de schimbari climatice,ducand un "Soft-War" impotriva statului islamic."Sunt foarte suspicios in legatura cu seceta din sudul tarii", a spus liderul Organizatiei Turismului si al Mostenirii Culturale,Hassan Mousavi.

       In 2011,presedintele Mahmoud Ahmadinejad a acuzat Vestul ca foloseste "echipamente speciale" pentru a preveni norii de ploaie sa cuprinda anumite tari din regiune,inclusiv Iran.Statul islamic sufera cea mai cumplita seceta din 1964 in coace,care a afectat pana acum 37 milioane de oameni,adica mai mult de jumatate din populatia tarii si care a afectat produtia de grau si alte sectoare ale agriculturii.In plus,furtuni puternice de nisip au lovit tara in ultimul timp,accentuand procesul de desertificare.
Iran - cea mai grava seceta din ultmii 45 de ani.

       Pentagonul a recunoscut deja ca foloseste arme climatice impotriva adversarilor.In 2005,Air Force a declarat ca are abilitatea "sa genereze precipitatii,ceata sau furtuni si sa modifice starea vremii" si ca "producerea climei artificiale face parte din tehnologia militara a armatei americane".In plus,Armata Americana a "indus modificari ionosferice" folosind HAARP.Insa oficial,HAARP nu este recunoscuta ca fiind arma strategica,ci doar ca arma pentru militarizarea spatiala.Asta desi a fost folosita de n ori impotriva statelor lumii.
Tehnologia HAARP

      Conform unui fost fizician din industria Navala Americana,Ben Livingston,Pentagonul a folosit "Razboiul Climatic" de mai multe ori in ultimii 50 de ani."Controlul uraganelor a fost o proritate inca din anii 60,ceea ce s-a si reusit!Asta a fost acum 40 de ani",a spus Livingston intr-o emisiune a lui Alex Jones in 2005.
      In aprilie 1997,Secretarul American al Apararii de atunci,William S. Cohen,a spus ca guvernele sunt angajate in razboaie climatice de natura terorista,in cadrul carora se folosesc schimari climatice,cutremure produse,sau eruptii de vulcan produse de impulsuri eletro-magnetice.Cohen a facut aceste declaratii in 97 la o conferinta pe probleme de Terorism si Arme de Distrugere in Masa.

    SUA si Israel duc un razboi de uzura nearmat in ultimii ani,asa ca ideea folosirii armelor neoficiale climatice este foarte palpabila in situatia de fata.Pe langa acestea,SUA a mai lansat impotriva Iranului atacuri informatice prin lansarea virusilor Flame si Stuxnet in sistemul informatic iranian,sau asasinarea oamenilor de stiinta care se ocupau de programul nuclear iranian.Joia trecuta,Laboratoarele Kaspersky din Rusia au confirmat un nou atac informatic asupra Iranului,in care s-a folosit un virus numit Mahdi.

Un comentariu:

  1. Mor de curiozitate: unde sînt dobitocii care se prăpădeau de rîs cînd Ceauşescu spunea ca unele probleme asemănătoare ale României fusesera provocate!? Gen cutremure, inundaţii etc. Nu numai americanii si evreii au asemenea arme ci şi ruşii, chinezii, indienii, pachistanezii şi alţii.

    RăspundețiȘtergere