vineri, 27 iulie 2012

REBELII SIRIENI AMENINTA CA VOR ATACA FLOTA RUSA DIN SIRIA SI VOR ARUNCA IN AER PORTUL TARTUS !!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Photobucket


     Rebelii sirieni au ameninţat ca vor ataca baza navala a Rusiei din portul Tartus în cazul în care Moscova va continua să furnizeze arme regimului preşedintelui Bashar al-Assad.

      "Avem un avertisment pentru forţele ruse: în cazul în care vor continua sa trimita arme care nu sunt folosite decat sa ne omoare familiile si cetateni sirieni, ii vom lovi puternic în interiorul Siriei", a declarat al-Louay Mokdad, un coordonator logistic pentru Armata Siriană Libera. (FSA ).

"Informatorii nostri din interiorul regimului ne-au spus că există un transport de arme mari care urmeaza sa  ajunga in portul Tartus, în următoarele două săptămâni. Noi nu vrem să atacam portul, nu suntem terorişti, dar dacă se păstrează aceasta actiune in plan,nu avem de ales "

 
FSA a format o "brigadă Navala", formata din dezertori din marina siriana, care activeaza aproape de Tartus. "Mulţi dintre oamenii noştri au lucrat în portul Tartus si il cunosc foarte bine", a declarat căpitanul Walid, un fost ofiţer din Marina siriana. "Urmarim cu foarte mare atentie miscarile rusilor!" Portul, care a fost închiriat Rusiei, ca parte a unei datorii a Siriei, este locrul unde cele mai multe transporturi de arme a Moscovei ajung în Siria.


FSA a identificat depozitele de arme utilizate pentru a stoca incarcaturile ,şi trupele ale ofiţerilor ruşi. "Putem distruge cu usurinta portul. Dacă am lovi depozitele de arme cu arme anti-tanc, s-ar declansa o explozie devastatoare ", a declarat un reprezentant al FSA. "Sau putem ataca navele direct."

La inceputul acestei luni, Kremlinul a spus foarte clar ca doreste sa-si îndeplinească obligaţiile contractuale , şi să continue să furnizeze Siriei arme şi hardware-uri militare, inclusiv sisteme anti-aeriene.Insa un atac direct al rebelilor sirieni asupra trupelor ruse,ar provoca instantaneu replica Rusiei si deci interventia militara directa a Rusiei in Siria.Consecintele sunt inestimabile..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu