sâmbătă, 7 iulie 2012

PREGATIRI DE RAZBOI: SUA ISI MASEAZA TOT MAI MULTE TRUPE IN GOLFUL PERSIC !!


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
     Statele Unite trimit in zona strategica a stramtorii Ormuz tot mai multe forte armate, pe masura ce regimul de la Teheran isi amplifica amenintarile, in fata noilor sanctiuni ce vizeaza Iranul.

           Armata SUA are acum in zona Golfului Persic 40.000 de soldati, dorind astfel sa ii linisteasca pe aliatii lor cu privire la masurile de siguranta pe care le pot lua, scrie ABC News.

   In plus, avioanele de lupta trimise in zona de americani s-au inmultit si ele. Situatia este mai tensionata decat in trecut, odata cu noile sanctiuni impuse Iranului de la 1 iulie.

     Americanii au trimis acolo si elicoptere speciale care pot detecta si neutraliza minele pe care Iranul le-ar putea pune in calea navelor care tranziteaza stramtoarea Ormuz. Mai mult, in septembrie va avea loc o operatiune speciala in cadrul careia 19 tari vor efectua exercitii care vor viza neutralizarea minelor.
 
      Armata americana a mai dat un comunicat in care a specificat faptul ca mai multe avioane de lupta F-22 au fost trimise in dud-vestul Asiei, dar nu a specificat exact locatia in care ele se afla. 12.000 de soldati americani sunt gata sa intervina, ei fiind in prezent in Kuweit, dupa ce au plecat din Irak.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu