marți, 24 iulie 2012

Porcul. Carnea noastră cea de toate zilele














Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
Carnea de porc a devenit unul dintre alimentele cele mai iubite și consumate, în pofida efectelor dăunătoare. Unele persoane consideră carnea de porc o alternativă sănătoasă la carnea de vită, însă specialiștii avertizează că această opțiune culinară impune precauții speciale: carnea de porc poate dăuna stării de sănătate sau poate chiar provoca moartea. Așadar, care este realitatea? Este carnea de porc unul dintre alimentele de care trebuie să ne ferim? Faimosul bucătar Jamie Oliver ne îndeamnă din nou la cumpătare delicioasă.
În acest film documentar, vedeta este carnea de porc, ce vine însoţită de câteva reţete-surpriză. Produsele de import din carne de porc, ieftine, dar fără gust şi fără valoare nutriţională, au luat cu asalt şi piaţa britanică. Jamie ne arată cum este procesată acea carne de porc ieftină care ajunge pe masa noastră şi îi îndeamnă pe britanici, şi nu numai, să preţuiască şi să aleagă şeptelul intern, mai sănătos şi mai gustos, chiar dacă plătesc un pic mai mult. Căci mult şi prost este cu siguranţă o alegere nesănătoasă.

Vizionare online Porcul. Carnea noastră cea de toate zilele I

 

Carnea de porc partea 1

Vezi mai multe video din cultura

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu