miercuri, 25 iulie 2012

Născuți la comandă – “Decrețeii”
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Începutul a fost din dragoste, apoi peste noapte a venit decretul lui Ceaușescu din 1966, care a interzis avorturile. Așa s-au născut peste două milioane de români. Ei sunt oamenii noi ai Epocii de Aur, dar în particular li se spunea copiii decretului sau, mai simplu, decreței. Majoritatea au acum între treizeci și patruzeci de ani. Nimeni nu le-a spus nimic despre cum au venit ei pe lume. Nu a fost simplu. Ca să se nască generația decreteilor, au murit peste zece mii de femei, iar mii de copii orfani zac și acum în gropile comune din spatele orfelinatelor românești.
“La viața mea am vizitat foarte multe țări, dar niciuna nu este așa de memorabilă cum este România” – 1966, Richard Nixon, președintele SUA.
Dacă credeți că problema a fost un sigur om, Nicolae Ceaușescu, vă înșelati amarnic. S-ar putea să aveți o mare surpriză văzând acest film documentar! (Sursa: cinemagia.ro)

Vizionare online film documentar Născuți la comandă – “Decrețeii”

 

Nascuti la comanda

Vezi mai multe video din film

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu