joi, 26 iulie 2012

MANIPULARE IEFTINA DAR INTELIGENTA.PONTA A PREZENTAT VILA DE PROTOCOL CA FIIND VILA "VILA LUI BASESCU" !
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Photobucket


    Ponta continua sa fie artizanul marilor minciuni si prosteli publice marca USL. Mai nou,USL in frunte cu prim-ministrul Romaniei ,doctor plagiator in Drept, a prezentat publicului vila de protocol Dante a presedintelui ca fiind "vila lui Basescu".


         Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu,a transmis, printr-un comunicat de presă, o serie de precizări "referitor la acuzaţiile false şi nefondate" formulate marţi de premierul Victor Ponta "cu privire la renovarea Vilei Dante care ar fi fost solicitată" de Traian Băsescu."Domnul Traian Băsescu, în calitate de preşedinte al României, a locuit şi locuieşte în prezent la vila Lac 3".
       
         Bogdan Oprea precizează că "activităţile de renovare şi amenajare a vilelor care sunt propritetate de stat sunt decise de Regia Autonomă - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS)".De asemenea, în comunicat se arată că "Traian Băsescu nu a solicitat niciodată efectuarea vreunei lucrări de renovare sau amenajare a vilei Dante"."Informaţiile vehiculate şi girate personal de prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, reprezintă o diversiune, iar domnul Traian Băsescu îi solicită acestuia să prezinte public probele care dovedesc că a solicitat lucrări de renovare sau amenajare a vilei Dante", a adăugat Oprea.

      Într-un document distribuit jurnaliştilor şi semnat de conducerea RA-APPS se arată că la Vila Dante s-a cheltuit 353.235 lei pentru reparaţii hidroizolaţie în 2008, 2,43 milioane lei pentru reparaţii capitale, consolidare şi modernizare în 2011 şi 555.930 lei pentru achiziţie mobilier în acest an.
"În perioada mai 2011-aprilie 2012, Casa Dante a fost supusă unor reparaţii capitale (consolidare, modernizare, achiziţii mobilier). Începând cu aprilie 2012, folosinţa Casei Dante a fost coordonată de către SPP. În perioada mai 2011 şi până în prezent, în Casa Dante nu au mai avut loc activităţi de reprezentare şi protocol", se arată în document.
    În acelaşi document se mai spune însă că "până în prezent, nu s-a primit nicio solicitare pentru ca imobilul să aibă destinaţia prevăzută de Legea privind acordarea unor drepturi foştilor şefi de stat".

  Pun pariu insa ca aceasta miscare a protit cateva milioane de oameni care nu se informeaza decat din ce vad la TV. Imi inchipui ce reactie a avut tanti Floarea din comuna Marul: "..soarili lui de nenorocit in ce vila sta maica...." .Cred ca a fost cea mai desteapta miscare de pana acum a USL-ului .Felicitari baieti!

PS - Ne cerem scuze ca facem campanie gratuita,dar aceste minciuni si manipulari publice trebuiesc expuse cat mai mult...

4 comentarii:

 1. Daca nu a solicitat Basescu renovarea vilei cu milioane de euro, atunci cine? Eu? Mama de pe lumea ailalta? Sa fim seriosi. Asa cum a fost Iliescu si Constantinescu cu toate preblemele lor nu au stat in nici o casa de protocol a lui Ceausescu pe banii nostrii. Singura casa pe care sper sa o aiba Basescu platita de noi este PUSCARIA. Daca nu sunte-ti platiti din banii fura-ti de PDL ve-ti afisa acest mesaj si poate va cred ca sunt-ti numai un pic de slugi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Numai un agramat ca dumneata care scrie "sunte-ti","ve-ti" si "fura-ti" poate sa gandeasca asa.Refuz sa discut cu oameni care nu cunosc regulile elementare ale propriei limbi.O zi buna!

   Ștergere
  2. Imi pare rau de gramatica, dar a fost scrisa de fiul meu care este in clasa a treia. Eu i-am dictat dar nu m-am uitat cum a scris. Am mari probleme cu el pe aceasta tema.Sunt multi parinti care incearca sa faca teme in acest mod cu copii lor ( invata mai repede). Asta nu schimba cu nimic parerea mea despre acest postarea de mai sus.

   Ștergere
  3. OK,am inteles.Ar trebui sa-l corectati cand ii dictati,altfel va crede ca a scris corect si asa totul e in zadar.In plus,e pacat sa va educati fiul de 10 ani dictandu-i astfel de texte...Ma abtin de la alte comentarii.Numai bine.

   Ștergere