marți, 24 iulie 2012

Mâncare SRL


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
Food, Inc. este un film documentar după vizionarea căruia nu vom mai privi masa de zi cu zi la fel, în mod sigur. Filmul denunță practicile sistemului alimentar industrializat din America (implementat cu tot mai mare avânt și în România  – n. m.) și efectele acestuia asupra mediului și sănătății oamenilor, asupra economiei și drepturilor muncitorilor. Rezervele de hrană occidentale sunt controlate de o mână de corporații.
Acestea, de cele mai multe ori pun profitul mai presus de sănătatea consumatorului, prosperitatea fermierului sau siguranța muncitorului sau a mediului înconjurător. Avem pui cu pieptul enorm, cotlete de porc perfecte, soia rezistentă la erbicide, până și roșii care nu se strică, dar avem și noi tulpini de E-coli, o bacterie nocivă care îmbolnăvește 73.000 de americani în fiecare an. Suntem luați cu asalt de obezitate, mai ales între copii, și de o epidemie de diabet între adulți. (Sursa)

Vizionare online Food, Inc subtitrat

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu