miercuri, 25 iulie 2012

Mâncare mortală
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .În unele civilizaţii, hrana nu doar că îţi potoleşte foamea, ci te poate şi omorî. Chiar dacă pentru occidentali par cel puţin bizare, mâncăruri ciudate precum şerpii sau alte reptile sunt foarte apreciate.
Acest film documentar face parte dintr-o serie de filme despre mâncăruri periculoase, „Dining with Death”, difuzat de Viasat Explorer.
Unele din cele mai temute animale din lume, şerpii veninoşi fac parte din meniul obişnuit din unele ţări din Asia, precum Vietnam, Filipine, Thailanda şi Japonia. Mai mult, cu cât sunt mai veninoşi, cu atât sunt mai apreciaţi. Cei care se încumetă să mănânce aşa ceva îşi pun viaţa în pericol constant doar pentru a gusta o asemenea delicatesă.
Un singur şarpe poate fi folosit pentru mai multe mâncăruri, iar aportul de proteine pe care îl aduce carnea de şarpe este extrem de apreciat.

Vizionare online film documentar subtitrat Mâncare mortală

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu