luni, 23 iulie 2012

MAHATMA GANDHI, UN ILLUMINATI CARE A DEZERTAT DIN ELITA GLOBALA ! ASTA I-A ADUS MOARTEA...
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .           Imaginea de mai sus il arata pe Gandhi in Londra ,cu putin timp inainte sa intre in Baroul de avocati al Angliei.In timpul studiilor sale in Drept din anii 1890,acesta a intrat in Societatea Teologica ,de unde a fost recrutat de MI6 ( Military Intelligence of UK).Gandhi a fost asasinat pentru ca a fost un agent Illuminati care s-a abatut de la misiunea sa.

         Recrutat in tinerete de masonerie,tanarul Gandhi avea misiunea de a diviza India pentru a se instaura starea de razboi si saracie.Asta ar fi deservit agendei Illuminati,in ceea ce priveste depopularea in India.Deasemenea ,ar fi fost motivul perfect pentru a se instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial si in India,pentru a restabili pacea.Elita a folosit aceeasi schema in Koreea,Vietnam,Iraq si Kuweit,tari care au picat victime schemei de divizare a masoneriei,adeptii motto-ului Ordo ab Chao ,Ordine prin Haos.

     Gandhi a ajuns sa faca parte pana si din The Round Table,Masa Rotunda,o ramura a Guvernului Mondial.Indianul s-a alaturat grupului in 1931,dupa ce a fost recrutat de prim-ministrul Angliei ,Ramsay MacDonald.A existat deasemenea si un jurnal in care acesta specifica amanunte despre intrarea sa in Masonerie.

       Cu timpul insa, dupa ce acesta aceasta a inteles dimensiunea conspiratiei iluminatilor impotriva poporului sau si vazand discriminarea oribila practicata de Imperiul Britanic,acesta a inceput sa se abata de la misiunea primita.Din cel care trebuia sa distruga India din interior,Ghandi a devenit initiatorul Revolutiei Pasnice.

      Gandhi luptă pentru recunoasterea drepturilor compatriotilor săi in Africa de Sud,acolo unde imperiul britanic ii discrima pe indieni,începând din anul 1906, lansand la nivel de masă metoda de revoltă bazată pe rezistență pasnică, denumită Satyagraha, o formă de refuz radical al oricărei colaborări cu autoritătile britanice.Gandhi devine lider al Partidul Congresului, care avea în program eliberarea Indiei de sub colonialismului britanic.
     Dupa lungi actiuni si eforturi pentru eliberarea de sub dominatia britanica,in cele din urma Illuminatii se razbuna: Ghandi asista indurereat la scindarea continentului indian in 2 state:India si Pakista.In urma razboiului declansat ,1 milion de oameni mor,iar la 3 ani de la terminarea razboiului,cel care a ramas ca liderul spiritual al Indiei, este asasinat.Aproape 1 miliard de oameni intra in doliu...

5 comentarii:

 1. articol aiuristic23 iulie 2012, 18:06

  foarte prost articol. are si bibliografie sau totul e o inventie? gandhi n-a fost mason asta e clar o minciuna. chiar masonii recunosc asta. n-avea cum sa fie MI6, mason sau illuminati din moment ce a luptat si in africa de sud si in india impotriva intereselor masonice britanice.

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca citeati articolul,n-ati mai fi pus intrebarea asta.Cititi-l si apoi mai vb.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu cred ca mai vizitez acest site. Prostiile ma obosesc.
  Gandhi illuminati?
  De unde tampenia asta?

  RăspundețiȘtergere