marți, 17 iulie 2012

IMPLICAREA MASONERIEI RUSESTI IN POLITCA ROMANEASCA SI IN SUSPENDAREA LUI BASESCU!- PARTEA II

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..

Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .


 
    Citeste si  PARTEA I
  
      ...continuare......Insa miza principala a vizitei generalului Kondiakov, in toiul operatiunii de suspendare, era sa ia pulsul colegilor sai ofiteri. S-a intalnit cu mai multi generali, dar cea mai importanta intalnire a cadrului GRU s-a petrecut intr-un restaurant din Bucuresti, sub ochii echipelor de filaj ale serviciilor romanesti. Kondiakov s-a intalnit cu prietenul sau bun, Generalul de corp de armata Gheorghe Carp. Generalul Carp a sesizat prezenta echipelor de filaj si i-a comunicat rusului pozitionarea acestora, ca un bun agent cu indelungata activitate si pregatire.
Generalul Gheorghe Carp

 
         Contraspionajul militar il avea pe Carp in atentie inainte de 1989 si numele sau a fost vehiculat in dosarul „Corbii”. Gheorghe Carp a fost aghiotant al secretarului C.C. al P.C.R., Ion Coman, iar sotia sa era ofiter de securitate. In anul 1986, maiorul Gheorghe Carp era comandatul Regimentului 2 Mecanizat din Bucuresti si era cunoscut pentru foarte bunele sale referinte (si relatii) pe linie de Partid. In Dosarul “Corbii”, pe langa Carp, au fost lucrati generalii Ion Ionita, Nicolae Militaru, Stefan Kostyal, Dumitru Pletosu - legaturile acestuia de la Directia Generala a Inzestrarii Armatei, generalii Vasile Ionel, Atanasie Stanculescu si Nicolae Spiroiu, au fost lucrate selectiv sau folosite informativ - Cico Dumitrescu, Gheorghe Logofatu, Constantin Serb, de la graniceri si legaturile lor politice din activul P.C.R. - Virgil Magureanu si Ion Iliescu.

        Dupa 1989, in timpul lui Iliescu, generalul-maior Gheorghe Carp a ocupat functia de consilier prezidential detasat de la Ministerul de Interne la Presedintia Romaniei. Generalul Carp ca si Dumitru Iliescu, fost sef la SPP si Nasul lui Catalin Voicu, infractorul porcin condamnat la 5 ani de puscarie, cel care ranjea la presedinte in ziua de 5 iulie, lucrau cu totii in Armata si au fost implicati in dosarul cercetarii penale a represiunii din 1989.
 
        Un numar de cadre din servicii si armata au constituit infrastructura Aparatului de jaf la nivel national, utilizata copios de “suicidarul” Adrian Nastase. Cadre de varf din SRI, precum fostul general Ovidiu Soare - un adept total al fostului premier Adrian Nastase, dar si alte cadre mai mult sau mai putin conspirate, faceau parte din cercul special de intimi ai lui Nastase, de la generalul Carp, pomenit mai sus - fost secretar de stat la MI si consilier al lui Iliescu, la Victor Opaschi, Doru Ioan Taracila, Bebe Ivanovici si ginerele sau, Virgil Gheorghiu – cu totii intromisionati in tot felul de dosare penale. Soare era legat atat de Nastase cat si de Patriciu, precum si de colonelul Paltanea, fostul sef al sectiei SRI Prahova, veriga de legatura cu afacerile rusesti din Romania si care s-a imbogatit in umbra rafinariilor Vega si Astra, din Prahova. Ascensiunea lui Patriciu a avut de-a face cu Paltanea in mod direct. Ca si Patriciu, Paltanea a ajuns sub ancheta penala, dar si comandantul sau direct Ovidiu Soare fostul sef la C si la divizia de aparare a Constitutiei, arestat in octombrie 2006 si anchetat de Parchet.

         2006 a fost un an cheie, au plecat din bloc start o serie de dosare grele, printre care si dosarul de tradare si spionaj in favoarea rusilor ce-l implica pe fostul ministru al Economiei, Codrut Seres, care i-a asigurat de a doua zi de la preluarea scaunului sefului sau Dan Voiculescu contracte pe energie ce aduceau profituri zilnice de 50 000 de euro, dar si pe Szolt Nagy - de la UDMR -, fost ministru la Comunicatii. In acest dosar mai sunt implicati inca aproape 20 de demnitari ai Guvernului Tariceanu. Tot in 2006 Basescu a dat afara 28 de generali din SRI si inca mai multe cadre au fost eliminate din SIE si MApN. Este usor de inteles ura acestora si a clanurilor din care fac parte la adresa lui Basescu, mai ales ca mai toti au facut parte dintre pradatorii ce au devorat organismul statului pe care trebuiau sa il slujeasca.

       Se vorbeste si s-a vorbit deja de “lichidarea” politica a presedintelui. Unii insa si-ar dori mai mult. Un mare numar de cadre, acoperite sau nu de “umbrele” masonice, cu dosare penale sau cu averea stransa prin tradare si-au vazut primejduite sansele de acces la parghiile de putere pe care le-au controlat atata vreme. Basescu le sta in cale. Le sta practic infipt in ochi, ca o barna. Au incercat totul ca sa-l termine. Acum li se pare ca au ajuns in sfarsit la un punct in care pot fi multumiti ca l-au pus jos, cu sprijinul cadrelor din presa, mai ales, Armata ciomagarilor media din Trusturile lui SOV si Voiculescu, o armata extrem de bine platita cu banii furati de la romani de cei doi fosti turnatori ai Secu, ajunsi moguli penali.

    Citeste si  PARTEA I

5 comentarii:

  1. Eu sunt un om simplu ,nu contest afirmatiile d-voastra pt ca nu am acces la informatie .Dar ce pot eu sa fac ca simplu cetatean e sa-mi pun intrebarea imi merge mie mai bine ? NU| Basescu si ai lui au avut 8 ani in care sa schimbe in bine viata romanilor si nu a facut-o :in loc sa creze locuri de munca ,sa investeasca in industrie ,agricultura pt a creea locuri de munca a urmat cu mult sarg politica taicutului Iliescu (Stalin cum imi place sa-l alint )si ca sa fie mai cu mot a decis noi impozite cum ar fi pe tichetele de masa ,TVA mai mare impozite pe venit mai mari,puterea mea de cumparare a scazut ,viata mea e mult mai grea in acest moment.Judetul meu moare ,orasul meu Resita o mare industrie in 89 e un sat cu autobuz(ca tramvaiele le-au desfintat anul trecut).Dar stii ce e mai dureros ca l-am schimbat pe dracu cu tatanesu (PDL-USL) ,acum 8 ani am vrut sa-i schimbam pe cei care au omorat economia Romaniei si astazi din nou ii aducem la putere tot pe aceia .Am convingerea ca de 23 de ani indiferent de cei care ne-au condus au fost aserviti unor guverne sau altora ,nu conteaza ca e Rusia sau Occident tot tradare se numeste .A trebuit sa moara economia tarilor din est ca sa-si reanimeze economia vestul.noi devenind consumatoarele gunoaielor lor si nici un presedinte din care i-am avut nu a spus STOP ,AJUNGE e poporul meu si nu va mai dau voie sa va aruncati gunoaiele aici ,nu a spus nimeni poporulmeu a suferit destul e timpul sa traiasca bine la el acasa .

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare dreptate are "Anonim". Romania nu este decit o colonie condusa cind din est cind din vest. Cind l-am pus pe Basescu in 2004 eram disperati sa scapam de Nastase. Acum suntem disperati sa scapam de Basescu.De ce? Pentru ca pe popor nu-l intereseaza care este mai mason decit altul. El (poporul), are nevoie de economie functionala. Fiecare vrea sa o duca bine. Pe cine intereseaza ca masonii de la Moscova vor sa-l mazileasca pe Basescu? Daca ar fi fost mai bun cu acest popor decit ceilalti nu s-ar fi ajuns la atita ura contra lui si acolitilor lui. Nu a fost cu numic mai bun decit ceilalti si culmea ca ceea ce a facut cu tara asta dovedeste cit de mult o uraste.
    Cit priveste partea masonica sa nu-si imagineze cineva ca misca ceva in lumea asta fara ca ei sa nu aiba habar.Am o intrebare. Cind a venit la putere in 2004 de cine a fost adus? Cine l-a sustinut pina acum? Astea sunt luptele dintre diferitele grupuri de interes masonice.
    Pe mine nu ma intereseaza decit ca tara asta sa o duca putin mai bine decit acum. Nu imi fac sperante mari nici cu Ponta si Antonescu dar macar se mai invioreaza putin scana politica.

    RăspundețiȘtergere