miercuri, 25 iulie 2012

Iarna demografică – declinul familiei
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Ce-ați face dacă ați avea dovezi zdrobitoare și convingatoare, provenite de la savanți eminenți, economiști, politicieni și lideri civici și religiosi din 33 de țări, că cel mai mare pericol cu care se confruntă lumea nu este suprapopularea, ci scăderea accentuată și îmbătrânirea populației? Ce-ați face dacă ați afla că populația României va scădea la 14-16 milioane în 2050 și la 8-9 milioane în 2100?
Ce-ați face dacă ați afla care vor fi efectele acestei crize asupra felului de viață, obișnuințelor și speranțelor voastre pentru generațiile viitoare? Iarna demografică – declinul familiei este primul dintr-o serie de filme documentare care explorează fiecare aspect al declinului demografic care deja se face simțit.  Acesta este filmul pe care adepții corectitudinii politice, ai controlului populației, ecologiștii radicali și promotorii “culturii morții” n-ar vrea sa îl vedeți.
Acest film documentar vă dezvăluie consecințele dramatice ale stilului de viață “modern”, marcat de declinul familiei și al moralității, de banalizarea avortului și “normalizarea” homosexualității, de influența otravitoare a majorității mass-media și a “culturii Hollywood” care inoculează egoismul, frivolitatea și fuga de responsabilitate.

Vizionare online Iarna demografică subtitrat

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu