duminică, 15 iulie 2012

FACEBOOK-UL ESTE PLIN DE SPIONI CARE MONITORIZEAZA CONVORBIRILE PRIVATE !!

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


           Facebook stie tot ce misca pe platforma de socializare! Folosind programe spion ,agentii Facebook pot monitoriza discutiile private de pe chat intre doi utilizatori ,precum si activitatea lor pe retea.Sub pretextul monitorizarii activitatii infractionale,practic un utilizator Facebook nu are intimitate.

      Informatiile au fost divulgate chiar de un om important al gigantei companii,seful Departamentului de Securitate ,Joe Sullivan.Comform variantei oficiale,se doreste interceptarea discutiilor private cu caracter sexual intre un minor si adult,in cazul in care software-ul detecteaza expresii sau cuvinte cu tenta sexuala adresate catre un minor ,acestea sa fie blocate de catre angajatii Facebook.Deasemenea in caz ca se va considera necesar,se pot transmite datele respectivului utilizator catre organele de politie.

      Desi aceste aspecte pot parea normale si corecte la prima vedere,in ultimii 2 ani au fost mai multe voci care au afirmat faptul ca Facebook de fapt stocheaza toate informatiile despre fiecare utilizator in partea,iar atunci cand va fi nevoie,ele vor fi transmise guvernelor.Sau mai pe scurt,Facebook-ul a fost acuzat ca nu este decat o creatie a CIA-ului,adica a Sistemului.

     Gigantul a fost prins deja facand abuz in acest sens.In februarie 2012,Facebook a fost implicat intr-un scandal pe aceasta tema,scandal pornit de la acuzatii publicate de Sunday Times conform carora compania citea textele trimise de utilizatorii sai de pe Android-uri.Facebook insa a negat vehement.Se stie deasemenea ca si guvernul american este activ implicat in solicitarea datelor "confidentiale" .Chiar luna trecuta ,Departamentul de Stat american a formulat o solicitare oficiala de date care privesc retelele,influenta si activitatea pe platforma de socializare.

     Asa ca aveti grija ce vorbiti ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu