vineri, 13 iulie 2012

Eliberarea din carapace: călătoriile astrale


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
Liberarsi dal Guscio – Come e perche vivere viaggi astrali este un film documentar ieșit din comun, în forma unui interviu acordat de William Buhlman – expert în proiecții astrale controlate -  unui grup de italieni. Experimentarea unei călătorii astrale te duce dincolo de credinţele mentale despre viaţă, realitate, spirit sau suflet, ele ajută căutătorul spiritual să treacă  în dimensiunea experienţială, de dincolo de speculaţii, producându-se astfel o reală trezire spirituală. Aceasta este o experienţă care poate schimba viaţa oricui, poate schimba complet, şi la modul cel mai profund, paradigma de viaţă, de la materialism la spiritualism. (Sursa)

Vizionare online film documentar Liberarsi dal Guscio subtitrat

 

Eliberarea din carapace:calatoriile astrale(Documentar)

Vezi mai multe video din cultura

2 comentarii:

  1. Voi chiar credeti ce spune ala in film? V-ati schimbat la 180 grade

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate sa ne critici la faza asta.Ideea e ca noi incercam sa cream un portal cu documentare pe acest blog,in afara de ocupatia de zi cu zi .Vom avea aprox 400 de documentare,asta chiar daca unele dintre ele nu corespund cu ideologiile promovate de acest blog.Raspunsul este Nu,nu credem in ce spune in documentarul ala.

      Ștergere