miercuri, 25 iulie 2012

Economia fericirii
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Acest film documentar, realizat de Helena-Norberg-Hodge, fostă studentă a lui Noam Chomsky, descrie o lume care se îndreaptă simultan în două direcţii opuse.
Pe de o parte, alianţa coruptă dintre guverne şi marile corporaţii continuă să promoveze globalizarea şi consolidarea puterii corporatiste.
În acelaşi timp, populaţia se opune acestor politici, cerând revizuirea reglementărilor comerciale şi financiare şi, departe de planurile vechilor instituţii ale puterii, încearcă să-şi croiască un viitor diferit. Comunităţile se unesc pentru a reconstrui o scară mai umană a valorilor, economii ecologice bazate pe o nouă paradigmă – o economie a localizării.
Filmul documentar arata modul în care globalizarea duce la auto-respingere culturală, la competiţie şi divizare. Ea stimulează dezvoltarea ghetourilor şi decimarea democraţiei.

Vizionare online film documentar subtitrat Economia fericirii

 

Economia fericirii(Documentar,2011)

Vezi mai multe video din politica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu