vineri, 13 iulie 2012

DECONSPIRAREA UNOR BLOGGERI CELEBRI DIN ROMANIA !!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


           Plimbandu-ma la intamplare pe unele site-uri si bloguri romanesti,am dat din intamplare peste un articol care m-a lasat cu gura cascata.Poate ca unii dintre voi stiau de ceva timp,insa eu abia acum am aflat.
        Se pare ca celebrul blogger Saccsiv ,al carui blog este http://saccsiv.wordpress.com/  si a carui adevarata identitate nu se cunostea,a fost ridicat de mascati intr-un cabinet stomatologic din Bucuresti.Numele adevarat al acestuia era Vasile Vieru si era DAT IN URMARIRE INTERNATIONALA DE 5 ANI PENTRU INSELACIUE. Waaw! Mascatii s-ar fi chinuit in pic sa-l puna la pamant pe domnul Vieru,aceasta avand o statura impresionanta: 1.90 si 150 kg.Se pare ca domnul Saccsiv este de fapt un fost excroc care s-a pocait ,acum ocupandu-se cu blogul crestin de mai sus,care intre timp a devenit nr 1 in lumea blogurilor wordpress din Romania.Din pacate pentru el si adeptii lui,are de ispasit 5 ani de inchisoare.Bineinteles ca blogurile prietene lui Saccsiv ,au inceput sa posteze articole cu titluri in genul "Fratele Saccsiv ,victima sistemului Anti-hristic ...etc" . Evident ca nu incerc sa il judec acum pe Vasile Vieru ,insa indiferent daca s-a pocait sau nu,sau mai pe scurt,indiferent ca "s-a facut baiat cuminte", trebuie sa-si ispaseasca pedeapsa pe care o merita.Apoi isi poate continua activitatea de blogger de succes linistit.

Infractorul VASILE VIERU,zis si Saccsiv.


     
        Si daca nu era de ajuns,s-au aflat si numele administratorilor site-ului http://www.razbointrucuvant.ro/ care au reusit pana acum sa ramana in anonimat si care,in fine ,sunt acuzati de unii bloggeri ca au facut campanie electorala USL-ului.Ce-i drept,cam nepotrivit pentru un site crestin-ortodox.

In rest,eu nu pot decat sa transmit cititorilor mei ca eu nu sunt vre-un infractor cautat de politie ci un om simplu.Oricum nu sunt prea celebru,asa ca...:)

3 comentarii: