vineri, 13 iulie 2012

Conflictul cosmic – Originea Răului


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
Conflicul cosmic – Originea răului este un film documentar puternic și revelator care se concentrează pe marea controversă care a început atunci când Lucifer s-a răsculat în rai. Filmul merge pe urmele transformării unui înger perfect în Satana și urmărește crearea unei lumi noi și minunate, precum și căderea omului din Eden. Și mai important, documentarul explică modul cum răul a invadat o lumea creată de un Dumnezeu iubitor, care nu și-a dorit pentru creația sa altceva decât pace și fericire.
Conflictul cosmic – Originea răului este un film documentar care te va face să înțelegi originea răului și de ce Dumnezeu i-a îngăduit manifestarea.

Vizionare online Cosmic Conflict – The Origin of Evil subtitrat

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu