marți, 24 iulie 2012

Cel mai simplu tratament pentru cancer


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
Cancerul este o boală care macină umanitatea de sute de ani și nici un tratament nu a fost declarat până acum oficial drept leacul pentru cancer.
Vindecarea cancerului este o luptă încă în desfășurare, deși există oameni de știință care spun că au descoperit deja antidotul pentru cumplita boală.
Acest film documentar urmărește povestea unui adolescent de 15 ani care încearcă să treacă peste moartea mamei sale. După o depresie îndelungată, Garrett începe să studieze controversatul volum scris de Dr. Max Gerson, un medic care susține că a descoprit o dietă capabilă să vindece cancerul.
Garrett încearcă să afle dacă terapia Gerson e adevărată și investighează subiectul intervievând o serie de medici, sceptici, dar și membri ai familiei lui Gerson și bolnavi de cancer.

Vizionare online film documentar subtitrat Cel mai simplu tratament pentru cancer

Pentru activarea subtitrării, apăsați butonul CC în timp ce filmul rulează

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu