miercuri, 25 iulie 2012

Blogul Secretele Sistemului va ofera acum peste 400 de documentare !
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .        In sfarsit este totul gata! Acum blogul Secretele Sistemului va ofera o gama de 424 de documentare din mai multe domenii ca Spiritualitate,Conspiratii,Religie,Societate,Politica,Mistere si altele.Documentarele pot fi accesate printr-un simplu click pe bannerul care va sta tot timpul in partea stanga a blogului,sau prin deplasarea in partea superioara a paginii principale acolo unde veti gasi sectiunea "Documentare". Deasemenea,un mini-banner se va regasi si in cadrul fiecarui articol ,in caz ca aveti dispozitia si dorinta de a viziona unul.In caz ca v-a placut unul din documentare,nu ezitati sa il recomandati pe Wall-ul dvs de Facebook,catre prieteni.
 Evident insa ca blogul isi va continua si obisnuita activitate de tratare a celor mai delicate si ascunse subiecte existente .Va dorim vizionare placuta !

2 comentarii:

  1. De ce nu va faceti un site un pic mai "frumos", mai aranjat, mai "clean", adaptabil pentru diferite rezolutii, sa fiti si voi in rand cu tendintile actuale ale web design-ului?
    Nu-i mai bine sa lasati blogspot-ul si sa treceti pe un domeniu .ro sau .com, etc.? Nu l-ar vedea google mai bine?
    E cam haos si e cam uratica tema acesta de blogspot. Nu de alta dar cred ca un design cât de cât ar face mult. Fara suparare.

    RăspundețiȘtergere