luni, 16 iulie 2012

ASCENSIUNEA LUI GEORGE SOROS, UNGURUL ILLUMINATI CARE A FOST ADUS PRIMA DATA IN ROMANIA DE ILIESCU LA BRAT,SI CARE ACUM VREA CU ORICE PRET AURUL ROMANESC !!

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..

Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
            George Soros, conform biografului sau, William Engdahl, este un membru de varf al Sindicatului din care fac parte personaje faimoase, cum sunt de exemplu Rothschildzii. Legaturile dintre Rothschildzi si Soros se tin prin oameni-cheie, cum ar fi R. Katz, care face parte atat din comitetul director al concernului lui Soros (Quantum Fund), dar, in acelasi timp, este director al Rothschild Italia SPA din Milano si in N.M. Rothschild & Sons). Soros a fost adus la brat in Romania de etern zambaretul Ion Iliescu, (Ilici il tinea la propriu de brat pe Soros, la sindrofia de lansare a Fundatiei sale la Bucuresti).

       Sindicalistul Soros si-a construit prin reteaua sa asa-zis filantropica extinsa in intreaga lume un suport de informatii si o parghie de influenta politica. Soros a aplicat lovitura dupa lovitura, imbogatindu-se prin manipulare si intoxicare la scara mondiala. In 1997, Soros a distrus prin schemele sale financiare, economia Thailandei. Un bancher thailandez a declarat atunci: „Il privim pe George Soros ca pe un soi de Dracula. Efectiv, suge sangele oamenilor“. Acelasi scenariu avea sa functioneze si in Malaezia. La randul lor, chinezii aveau sa-l porecleasca pe Soros „crocodilul “, datorita insatiabilei sale pofte de castiguri financiare, obtinute prin „schemele “speculative. China de altfel a fost singura tara care i-a aplicat un sanatos sut in fund Sindicalistului, nu de alta, dar chinezii au in spate 12 000 de ani de activitate speculativa, iar cei din specia lui Soros, chiar asa reptilieni, sunt bebelusi pe langa chinezi.

          In spatiul est-european Soros s-a intromisionat imediat dupa 1989 prezentandu-se drept un simbol al luptei pentru capitalism si pentru democratia liberala, desi in realitate Soros are vederi de stanga aproape extremiste, fiind in Statele Unite un sustinator zelos al democratilor, intemeiat pe un tip de discurs foarte apropiat de tezele leniniste.

        In cartile sale se declara adeptul unui organism supranational care sa limiteze drepturile statelor nationale in materie de libertati democratice, viziune internationalista tipica in care, desigur, ca orice personaj cu ambitii tiranice mondialiste, Soros se vede pe sine plasat la butoane. Tot in cartile sale, Soros afirma fara sfiala ca fostul imperiu sovietic se numeste acum Imperiul Soros si se proclama pe sine un om de stat fara de stat.

      Omul fara de stat s-a nascut insa intr-un stat, in Ungaria, unde purta numele de Schartz. In timpul razboiului, ca adolescent, Soros a participat la schimburi valutare ilegale, dovedind de timpuriu un adevarat talent si o mare pasiune pentru speculatiile financiare. In 1944, cand nazistii au preluat conducerea Ungariei horthyste, spre deosebire de alte familii evreiesti care au fost deportate de germani, familia Soros s-a capatuit chiar de pe urma dramei propriilor co-sangeni, deoarece bunicul lui George Soros prinsese o functie oficiala in stat, respectiv era chiar cel care supraveghea confiscarea proprietatilor evreiesti. Tanarul George Soros s-a uns si el cu o slujbulita buna, pentru nazisti, lucrand pentru Judenrat - consiliul evreiesc infiintat de nazisti pentru a le face treburile murdare. In loc ca nazistii sa ii stranga in fiecare zi pe evrei pentru imbarcarea pe trenuri, ei delegau aceasta sarcina criminala acelor evrei care erau gata sa o faca, precum „filantropul“ George Soros.

       Odata cu ocupatia sovietica a Budapestei, care a urmat celei germane, situatia familiei s-a albastrit putin, deoarece multi evrei unguri si-au adus aminte ca bunicul lui George Soros era cel care supervizase confiscarea averilor lor. Nepotelu’ Soros a stat bine merci la Budapesta pana s-a hotarat sa plece in Anglia in 1947, unde este educat de Karl Popper, teoretician stangist al „societatii deschise“, apoi din 1956 Soros se stabileste la New York, pe Wall Street, unde inventeaza formula „fondurilor anonime “. Cadrele „pepinierei Soros” - asa-zisii „bursieri“- au reusit in tarile est-europene, inclusiv in Romania, sa controleze societatea civila si spatiul politic, coordonarea si controlul Fundatiilor sale fiind plasate in mainile unor fosti securisti, lacomi si corupti, obsedati sa-si pastreze privilegiile dobandite cu legitimatia de securisti, gardieni ai Lagarului comunist, atat in Romania, cat si in alte tari din spatiul ex-sovietic.         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu