vineri, 20 iulie 2012

APARATUL CARE CITESTE GANDURILE,APROAPE DE A FI INVENTAT DE O COMPANIE AMERICANA !!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .


 
               Ceea ce oamenii considera a fi ultimul bastion al intimitatii - mintea- urmeaza sa fie invadata pentru prima data.Compania Veritas Scientific afirma ca dezvolta o tehnologie care va permite "invadarea" mintii si "citirea" gandurilor umane.Aparatul care va fi creat pentru a detecta ce se afla in mintea oamenilor,va avea forma de casca iar modul sau de functionare se va baza pe analiza si masurarea activitatii electroencefalogramei subietului.        Nesurprinzator,Veritas Scientific si-a ales ca "piata de desfacere" Armata Americana.Evident ca atunci cand ai un astfel de client,acesta iti va asigura o cerere continua de astfel de tehnologii.

      Eric Elbot,directorul executiv al Veritas a declarat ca doreste ca tehnologia sa sa fie folosita de armata americana pentru a ajuta-o pe aceasta sa-si aleaga "prietenii" si oamenii de incredere din prizonierii pe care ii captureaza (bun motiv..). Elbot deasemenea presupune ca aceasta tehnologie va fi folosita si de către agenţiile de aplicare a legii, sistemul de justiţie în procesele penale şi a preluărilor corporative.Iar in final ,acesta crede ca ar tehnologia ar putea ajuge chiar aplicatie pentru telefoane mobile."Desigur,este un instrument cu potential malefic.Daca doar guvernul ar detine acest aparat,ar fi periculos."

      Asta este adevarat,insa Elbot din moment ce a confirmat faptul ca prima data tehnologia va merge pe mana armatei,ar trebui sa se gandeasca ca aceasta ar putea pretinde drepturi exclusive pentru aparat! Iar Guvernul Federal are intr-adevar capacitatea de a prelua brevetul pentru o inventie,daca isi doreste cu adevarat.Astfel,Talbot ar pierde controlul asupra propriei inventii despre care chiar el a afirmat ca reprezinta o "potentiala arma malefica". Iar despre armata americana,toata lumea stie ca este obsedata de astfel de arme de control in masa...


    In caz ca tehnologia va ajunge in cele din urma pe mainile guvernului si armatei americane,ne putem astepta orican ca aceasta sa fie data in folosinta tuturor guvernelor lumii.Sa nu uitam de intentia Elitei de a instaura Guvernul Mondial.Cu o astfel de tehnologie,nu va fi decat un pas pana la interzicerea prin lege a anumitor ganduri sau idei.Abia atunci lumea va cunoaste adevarata sclavie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu